Herman Miller designermøbler stoler

Flotte designermøbler fra Hermann Miller

I dag skal vi snakke om to navn som vil appellere til alle fans av mote og Designermøbler bør vite. Det handler om Hermann Miller og Design innen rekkevidde. Den handler om en designer som allerede har laget ikoniske verk og møbelfirmaet han for tiden ønsker å drive.

Takket være de mange flotte verkene han har laget, vil dette nå være mulig.

Hermann Miller har allerede kunngjort at han ønsker å kjøpe en del av møbelbedriften med en sum på 184 millioner. Denne summen er nok for ham for omtrent 84%.

Designer stoler for et stilig interiør

Herman Miller designermøbler stoler

Selskapet, hvis flotte møbler du kan se på bildene her, er basert i Connecticut. Den selger sin produksjon over hele Nord -Amerika, hovedsakelig i USA, men også i Canada og Mexico. Videre har den et super velfungerende nettsted, der du også kan kjøpe møbler.

De samme personene som før vil forbli ansvarlig for handelsselskapet, nemlig John Edelman og John McPhee. De vil også forbli i sine stillinger etter Herrman Millers overtakelse.

Hermann Miller er kjent for å ha gjort en stor forskjell på miljøvennlige møbler. Han ledet denne typen møbler inn i premium -segmentet.

Designermøbler til kontoret

sette opp Herman Miller designmøbler

Designerstoler av Herman Miller

kontor Herman Miller designermøbler stoler

Han ble spesielt kjent gjennom et prosjekt som han realiserte sammen med Yves Behar. Dette er grunnleggeren av Fuserproject. Det er et produktdesignfirma som produserer perfekte ergonomiske stoler.

Navnet “Sayl” og utseendet refererer til seiling. I begynnelsen var det spørsmålet: Kan de samme prinsippene som holder båten flytende også gjelde for design av stoler? Tidligere ble det produsert mer enn 70 designprototyper for å finne den perfekte formen for seg selv.

Til slutt ble det laget en slags stol som ga maksimal støtte med minimale ressurser.

Ryggstøtten var inspirert av San Franciscos berømte hengebro. Den viser merkbare nautiske påvirkninger og minner veldig om et seil på siden.

Ryggstøtten har en flettet konstruksjon, og dette er flott, fordi du vil kunne beskytte din egen rygg flott. Hermann Müller brukte den såkalte øko-dematerialiseringsteknologien, der påvirkningen på miljøet ble ekstremt redusert. 21% av materialene blir gjenbrukt.

Interiørideer fra Herman Miller

kontor Herman Miller designermøbler vakre stoler

  KontorstolerHerman Miller designer møbelkontor

Komfortable kontormøbler

Herman Miller designer møbler stoler design

Stil og komfort på kontoret

Herman Miller designermøbler kontorstoler

  SkinnmøblerHerman Miller designer møbler stoler design

  Hvit kontorstolHerman Miller designer møbler stoler kontor

Unikt design av stoler

Herman Miller designermøbler kontorstoler innredning