vegghyller minimalistiske fargerike møbler

Unike vegghyller som får alle møblene til å forsvinne

Møbelprosjektet Som om fra ingensteds på tysk Som om fra ingensteds Orla Reynolds fascinerer oss med enkelheten og letthet i møblene. I begynnelsen ser du bare vegghyller med fargede linjer og deretter dukker det opp stoler og bord på kort tid. Det er magi eller rett og slett en gjennomtenkt plan?

Ja, med designeren Orla Reynolds blir alle detaljer nøye vurdert og ingenting er tilfeldig. Hun ble uteksaminert fra Institute of Technology i Dublin og startet deretter prosjektet. Sluttfrasen er modularitet.

Modulmøblene i dette tilfellet, vegghyller, fire stoler og to bord er perfekt tilpasset, og derfor kan du frigjøre plass raskt og enkelt eller organisere ekstra seter for gjester. Møblene er spesielt komfortable Som om de var fra ingensteds når du har barn eller når leiligheten er liten. Da ser du de store fordelene med designens modularitet. I tillegg gir de lyse fargene på bordene og stolene et friskt blikk inn i rommet. Orla Reynolds har andre prosjekter på gang som følger det samme prinsippet. Hun tror bestemt at modulmøbler er det riktige valget for mange mennesker og at etterspørselen vil vokse. Plassbesparende og minimalistisk, disse møblene er et flott tillegg til interiøret ditt. Se på designet og vurder om og hvordan du kan bruke slike møbler hjemme. Mer informasjon og bilder finner du på designerens offisielle nettsted.

Vegghyller med en uvanlig karakter

vegghyller fargerike møbler vegghylle

Stolen er der raskt og enkelt

vegghyller rød stol blå sitteunderlag

Et par sitteunderlag og du er ferdig

vegghyller sitteunderlag stol

Stoler og bord er perfekt skjult

vegghyller hvite fargerike møbler

Alle møbler har sin spesifikke plass

vegghyller bordstoler fargerike