Gadgets for Windows 7 -programmer som setter bruker

De 5 beste gadgets for Windows 7

For mange brukere betyr det å få umiddelbar, oppdatert informasjon om systemet å ha et velfungerende akseptmiljø. Gadgetene for Windows 7 kan være det riktige svaret på det.

Bortsett fra at Microsoft gir støtte for stasjonære gadgets, er de fortsatt en nyttig måte å ta et øyeblikksbilde av systemet og systemressursene på.

Noen vil nekte hvis Microsoft ikke lenger støtter systemet – hvorfor bekymre deg?

Det er Windows 7 -gadgets som fortsatt fungerer og holder deg informert om systemoppdateringen til enhver tid.

Vi har funnet 5 gadgets som gir informasjonen som den vanlige Windows forlater. Ikke glem at disse gadgetene tar opp ressurser. Akkurat som alt annet på Windows 7 -skrivebordet, vil du ta vare på RAM -en. Se om følgende desktop -gadgets gir mer informasjon om dette.

1. Informasjon om Margu Notebook 2

Gadgets for bærbar Windows 7 margu -informasjon

Den gir mye informasjon om spesifikasjonene for den bærbare / bærbare datamaskinen. Takket være denne gadgeten har du sanntidsoppdateringer for: User ID WLAN og LAN-grensesnitt, Internett, flerkjerners bruk, klokke / kalender, hovedprosessor, batteri, produksjonstid og bruk av harddisk. Du kan også legge til / fjerne informasjon og til og med endre skjermen. Margu vil automatisk sjekke de nye oppdateringene. Denne enheten tilbyr alt på en gang.

2. Xirrus Wi-Fi Monitor Gadget

Gadgets for Windows 7 -applikasjonsnettverk

Denne enheten gir nødvendig informasjon om det trådløse lokalnettet i nærheten. Du kan fortsatt se dataoverføringshastigheten, signalstyrken, lokale nettverk, gjeldende internettprotokolladresse. Du kan fortsatt konfigurere opaciteten. Hvis du klikker på en av de trådløse overføringsmetodene, vil du bli informert om tilgjengelige nettverk.

3. Nettverksmålermodul

Gadgets for Windows 7 applikasjonsmålere

Dette er en av de beste trådløse trafikkmonitorene som finnes. På et øyeblikk får du informasjon om: SSID, interne og eksterne IP -adresser, hastighetstest, Brannmur-Endre status, sikkerhetsstatus, signal, opplasting / nedlasting. Navnet på nettverkstilkoblingen, navnet på adapteren, maksimal hastighet, MAC -adresse. Konfigurasjonsskjermen lar deg angi slike alternativer: visningsalternativer, fargevalg og mye mer.

4. Drives Meter

Gadgets for systeminformasjon for Windows 7 -applikasjoner

Takket være Drives Meter kan du få et glimt av statusen til sjåførene dine og også gi en advarsel om lite minne.

   5. Systeminformasjon

Gadgets for Windows 7 -applikasjonssystem generelt

Dette systemet er en slags alt i en gadget som viser informasjon om: operativsystem, produksjonstid, hovedprosessor, minne, harddisker, nettverksstasjoner, CD / DVD, batteri og nettverk.