Vi har allerede publisert artikler om moderne gadgets, inkludert for syklister, for bilen, for kjøkkenet, etc. Men denne gangen gjør vi noe enda dristigere: Det handler om å liste noen av de største innovasjonene for 2019 fra alle områder her og i andre artikler. Er du nysgjerrig på vår liste over moderne teknologiske gadgets? Disse kan snart endre hverdagen din og redesigne den. Imidlertid trenger de alle fortsatt en sponsor! Men vi er sikre på at du vil finne det.

Nye teknologiske gadgets som ZUUM endrer byene våre

ZUUM hitech gadgets elektriske sko

Vår liste over tekniske gadgetprosjekter 2019

 ZUUM elektriske transportmidler

Den viktigste informasjonen om ZUUM på et øyeblikk

for å få alle viktige data hitech gadgets

ZUUM ser ut som et par ekstra sko som vil transportere deg hit og dit raskt og automatisk. Det er et annet alternativ for sykkelen og kanskje noen elektriske midler som er mindre krevende for musklene våre. Samtidig krever det imidlertid viss stabilitet og balanse. For fans av rask bevegelse og adrenalin er ZUUM absolutt en god idé. De to “elektriske skoene” er kompakte og veldig enkle å bære frem og tilbake. Vi er av den oppfatning at moderne elektriske teknologiske gadgets som ZUUM snart vil bli en del av bybildet vårt. Passer for begge kjønn!

Draverik Watch 2 i svart farge

draverick hitech teknologi idé

Draverik Watch 2

Vi vurderer den andre versjonen av Draverik Watch som en av de største innovasjonene for 2019. Klokken tilhører en gruppe innovative teknologiske gadgets som oppfyller flere funksjoner samtidig. I dette tilfellet har vi en elegant klokke som kan overføre data samtidig. Med den kan du enkelt laste opp ferdige dokumenter til en datamaskin eller andre steder. Du kan også lage dine egne dokumenter og lagre dem på dem. Informasjon kan beskyttes med et passord. Du har også tilgang til dataene uten datamaskin. Skjermen kan tilpasses og du har flere språk tilgjengelig.

Draverik Watch 2 med et veldig elegant design

draverick flott design

PAL Great Nights. Bedre morgen.

Steve Dash er navnet på designeren av dette svært innovative produktet. Det er en av en rekke nye teknologiske gadgets som støtter barn i nattesøvnen. De minste vil føle en trygghet, og det er nettopp det innovative produktet PAL Great Nights oppnår. Her er to eksemplariske funksjoner som skiller dette produktet: Først kan du justere lyset slik at de små ikke føler seg redde. Samtidig er det imidlertid mørkt nok i rommet til at du kan sovne naturlig. For det andre er denne enheten i stand til å gjenkjenne forstyrrende lyder i rommet og bringe barnet tilbake til en avslappet søvn gjennom beroligende lyder. Egentlig er dette innovative produktet ikke en så dårlig idé for voksne heller! Forresten, den kan styres fra en mobiltelefon eller nettbrett!

Sørg for bedre søvn for deg selv og barna dine!

sovende barn hitech gadgets

ROCK ring.

Et godt tilbehør som også er en av de mest moderne teknologiske gadgets. Akkurat som klokken vist ovenfor Draverik Watch 2 den brukes til dataoverføring. Det er ROCK -ringen. Den har en berøringssensor og også en infrarød. Overflaten er utformet slik at den ikke kan ripes. Du kan enkelt lade ringen igjen og igjen.

Sykler og teknologiske gadgets har lenge hørt sammen

gps datamaskin hitech gadgets

Di-Pro_ En sykkelcomputer

På slutten av artikkelen snakker vi igjen om teknologiske gadgets for syklister. Vi snakker om en intelligent datamaskin med GPS -teknologi. Dette tjener både for orientering og belysning. Fargen endres i henhold til forskjellige hastighetsnivåer. Vanligvis vises rødt i hastigheter over 45 km i timen, noe som også er ment som en advarsel. Du kan faktisk justere fargene for de forskjellige hastighetsnivåene selv. Selvfølgelig har du også sensorer og andre statister som hjelper deg med å måle sportsprestasjonene dine.

Tryggere på farten med-Di-Pro_ Fahhrad-PC

sykkelidéteknologi