Små, stilige og med veldig gode hodetelefoner – dette er tre egenskaper som gode kompakte smarttelefoner absolutt burde ha. De er en super het trend akkurat nå, og vi vil hjelpe deg med å finne en flott modell.

Nokia – Flott modell av kompakte smarttelefoner

nokia inspiration smarttelefoner

Hva handler kompakte smarttelefoner om??

Vi kommer garantert til å se en trend mot større og større smarttelefoner. Vi kan observere denne utviklingen fantastisk ved å bruke eksemplet på den originale 2007 -iPhone, hvis skjerm er i underkant av 9 cm. Men utenfor denne tendensen er det også en stor gruppe mennesker som helst vil ha en mye mer kompakt mobiltelefon.

Moderne kompakte smarttelefoner gir muligheten til å bare jobbe med en hånd. Alle moderne grunnfunksjoner må inkluderes. Det moderne visuelle utseendet er også et must. Ulike tilpasninger av funksjonaliteten er definitivt mulig.

APPLE iPhone 8 – en av de heteste modellene i 2019

APPLE IPHONE 8 kompakte smarttelefoner - ideer

Typiske egenskaper

Her er rekkevidden av egenskapene til de kompakte smarttelefonene på et øyeblikk: I gjennomsnitt er skjermen mellom 10 og 12 cm i størrelse. Kameraets minste oppløsning bør være litt større enn 700 x 1200. Smarttelefonen bør definitivt ha 2 GB lagringsplass, selv om dette varierer sterkt mellom de forskjellige modellene.

SONY XPERIA XZ2 COMPACT – en annen av de populære kompakte telefonene i 2019

OLYMPUS DIGITAL KAMERA

Våre fem favoritter

Hvis du vil velge en kompakt mobiltelefon, anbefaler vi følgende modeller. Du kan enten velge en av disse eller bruke den som sammenligningsgrunnlag når du vurderer andre smarttelefoner i samme kategori.

Den moderne og innovative APPLE IPHONE 8

fantastiske smarttelefoner MOTO E5 PLAY

  • NOKIA 5.1,
  • APPLE IPHONE SE,
  • SONY XPERIA XZ2 COMPACT,
  • GOOGLE PIXEL 2,
  • APPLE IPHONE 8,
  • MOTO E5 PLAY.

Vi ønsker deg et godt valg!

GOOGLE PIXEL 2 – inspirasjon fra verden av kompakte smarttelefoner

veldig flott modell GOOGLE PIXEL 2 smarttelefoner

iPhoneSE – en veldig flott kompakt smarttelefon

iPhoneSE elegante smarttelefoner