Vinteren er nesten over, og vi begynner snart med hagearbeid igjen. Vi vil gjerne hjelpe deg i god tid – denne gangen i form av 7 veldig kule hageartikler. Her er de allerede!

Forbered deg smart på den nye hagesesongen!

Stihl GP100 hageideer

Våre 7 beste hageartikler

STIHL BGA 100 trådløs vifte

Hva er den mest anstrengende aktiviteten i hagen for deg? Er det mulig at du koser deg med å rydde opp i unødvendige blader og annet organisk avfall? Da trenger du en flott trådløs vifte som hjelper deg! Her er en ny modell med en ergonomisk form og flere hastighetsnivåer.

 Også spesielt egnet for venstrehåndede.

Å klippe plenen er nå ganske enkelt

WORX Landroid robot gressklipper hageideer

Robot gressklipper

Robotgressklipperne blir mer og mer populære blant hagemaskiner. WORKS ‘Landroid er vår absolutte favoritt. Du kan jobbe opptil 100 kvadratmeter med det, og det vil ikke utelate noe. Han husker hinder og vanskelige poeng og blir enda mer effektiv over tid.

Se etter smarte hagearbeider for fuglene?

hage ideer vivara feed silo

Vivara fôrsilo

Denne innovasjonen gjelder fuglemater. Ved første øyekast ser fôrsiloen ut som en vanlig fôrkolonne. Takket være de intelligente posisjonerte runde åpningene kan fuglene komme seg tryggere og lettere til maten. I tillegg reduseres risikoen for forurensning til et minimum.

Skyll hagen din eksternt!

skyregnhage ideer

CloudRain -kontroller

Har du en vakker hage og vil passe på den, men du har ikke nok tid, og du er hele tiden i bevegelse? For moderne mennesker som deg ble det det System Cloud Rain utviklet. Innstillingen er veldig enkel og rask. Vanning og andre aktiviteter vil fungere godt i ditt fravær. I tillegg trenger enheten ikke batterier eller strømtilkobling, fordi den lades av solenergi. Alt du trenger er et WLAN, som ventesystemet kobles til.

HomeBiogasLTD – lever smartere og mer bærekraftig

himebiogass produksjon av gasshageideer

HomeBiogasLTD innovasjoner

HomeBiogasLTD er et initiativ basert på crowdfunding -prinsippet som har utviklet mange praktiske miljøprosjektprosjekter. Innovasjonen vi ønsker å introdusere for deg er hjemmelaget produksjon av biogass. Du får et veldig enkelt sett som du kan montere uten vår hjelp. Du må bare kaste det organiske søppelet der inne, og du har gass til matlaging eller andre husholdningsformål. Du trenger ikke strøm i det hele tatt! En typisk husholdning vil kunne produsere strøm i opptil 3 timer fra sitt eget søppel.

Hageinnretning for å plante poteter

Paul Potato flotte hageideer

Paul potet

Er du fan av poteter og potetretter? Hvis du vil produsere materialet til dette selv, og gjøre det ganske enkelt, så sjekk ut denne ideen! Det er et høybed -system spesielt designet for dyrking av poteter. På grunn av den tårnlignende konstruksjonen kan du gjøre dette opptil ti ganger flere poteter per kvadratmeter å la noe vokse!

Så alt på en moderne og intelligent måte!

så ideer til tertill garden

Tertilla

La oss bli litt lenger med vår egen produksjon i hagen. Med Tertilla kan du automatisere såing av frø. Denne innovasjonen er vanntett, så den vil ikke bryte i regnet. Enheten kan også lades opp med solenergi.