Til tross for den pågående trenden mot redusert og fleksibel arbeidstid, tilbringer de fleste fortsatt mye tid på kontoret. Komforten og den sunne atmosfæren der er derfor en absolutt prioritet. På grunn av dette utvikles stadig flere kreative og nyttige kontormoduler. De syv nåværende høyteknologiske kontorideene som vi presenterer nedenfor, vil hovedsakelig bidra til din bedre helse og mer positive holdning mens du jobber.

Se etter kontorutstyr som beskytter helsen din?

kontorutstyr som måler hydrering

Våre 7 kontor gadgets favoritter

LVL -hydratiseringsmonitor

God konsentrasjon er hemmeligheten bak effektivitet på alle områder av livet. På kontoret glemmer mange det og føler seg dårlig og sliten for fort. Spesielle kontorutstyr som armbåndet som vises her – LVL -hydratiseringsmonitor, minne deg på det.

Foobot Climate Controller – kontorideer for bedre luft

kontorutstyr som måler forurensning

Foobot klimakontroller

Vi fortsetter med kontorapparater for din helse. Foobot Climate Controller ble opprettet som et svar på studieresultatene for intern forurensning av kontorlokaler. Med Foobot klimakontroller du har en realistisk ide om forurensningen i interiøret, og du kan gjøre noe med det når som helst.

Rydd opp med morsomme og praktiske kontorrekvisita

liten støvsuger for kontormateriell

R2-D2 USB støvsuger

Å holde din egen arbeidsplass ren er ikke akkurat lett. Spesielt folk som liker å spise ved arbeidsbordet har ofte problemer med det. Slik at du ikke blir flau og kollegene dine ikke blir opprørt over det, kan du få en effektiv støvsuger for små områder R2-D2 USB støvsuger å kjøpe. Den uvanlige designen vil også sikre godt humør.

Organiser hverdagen din gjennom arbeidsflyt -kontormoduler

kontorfunksjoner arbeidsflyt flott design

Arbeidsflyt

Den bedre organisasjonen lar oss gjøre jobben vår raskere. Dette sparer oss for mye stress og i noen tilfeller til og med tid. Imidlertid har ikke alle det som trengs for å organisere oppgavene logisk og tydelig. Workflow office gadgets som denne hjelper. Forresten, du kan laste den ned gratis her!

Lysende telefon uten tillegg for mer konsentrasjon om arbeidet

enkle telefonkontorer

Light Phone II

Blir du stadig distrahert av mobiltelefonen din? Hvis sosiale nettverk og andre kommunikasjonsapplikasjoner har denne effekten på deg, så har vi et interessant tilbud for deg! Med Light Phone II du har en vanlig telefon som før, men med en super moderne design. Du trenger ikke lenger føle deg flau når noen ringer.

Belysning i harmoni med naturen – slik kan det se ut

kontor gadgets flotte lys - fantastisk

Ross Gardam Polar bordlampe

Lyset på kontoret er veldig viktig av flere forskjellige årsaker. Det påvirker vår følelse av indre komfort, konsentrasjon og øynene våre. Det mange undervurderer er det faktum at det kunstige lyset må være i harmoni med det naturlige. Vi føler oss mer komfortable rett og slett på grunn av biorytmen vår. Lyset og skyggen er laget av bordlampen Ross Gardam Polar til og med tilpasset månens faser. Å jobbe i mørket vil få deg til å føle deg ekstra god og holde øynene sunne.

Matchende hodetelefoner holder deg roligere

flotte kontormusikk for hodetelefoner

Bose QuietComfort 35 støydempende hodetelefoner

Noen mennesker kan bare ikke ta avstand fra omgivelsesstøy. På denne måten vil du aldri klare å konsentrere deg om en oppgave. Disse spesielle hodetelefonene vil hjelpe deg å jobbe i fred.

Uansett bør helse være førsteprioritet på arbeidsplassen. Beskytt øynene og hold deg unna stress. Forhåpentligvis vil våre anbefalinger hjelpe deg med å føle deg bedre på jobb i 2019.