Det er utrolig hvordan ting som virker små ved første øyekast forenkler livene våre. Det gjelder definitivt de høyteknologiske auto-gadgets. For det meste tjener de også vår komfort og sikrer vår sikkerhet. Her er 7 autoinnovasjoner du må minst bli kjent med i 2019.

Våre 7 favoritter blant bilutstyr 2019

Høyteknologiske nyheter om lading av mobiltelefoner i bilen

gadget nyheter celebro lader

 3.0 USB billader

Vi vil spare oss selv for stresset om morgenen, ikke sant? Den praktiske måten å lade mobiltelefoner og andre enheter på er en god vei. De høyteknologiske fasilitetene som er opprettet for dette formålet, er ikke noe nytt i seg selv. Charger 3.0 USB er en billader, men mye mer praktisk og elegant enn eldre versjoner av Ladere. Den er også kompatibel med alle moderne smarttelefoner.

Med denne bilmodulen velger du den beste ruten

gps tracker innovasjon for biler

Pro sanntids bilsporing

Dette er absolutt en av de mest nyttige bilinnretningene når du snakker om rask og målrettet kjøring. Denne enheten hjelper deg med å identifisere og unngå bilulykker og andre hindringer på veien.

Kanskje du drakk for mye?

puste analyse autp innovasjon

Bactrack Professional Breathalyzer

Med den tredje bilmodulen vi presenterte, kan du beskytte deg selv og dine venner mot en dødelig feil. Du kan når som helst bestemme om du har for mye alkohol i blodet og derfor avstå fra å kjøre bil.

Med slike høyteknologiske gadgets mister du ikke synet på bilen din

YI_Mirror Gadget auto gadget nyheter

YI Mirror Dash Cam

Dette er en sikkerhetsenhet basert på høyt utviklet teknologi. Dette lar deg når som helst se bilen din på avstand og dermed sikre mer komfort i livet. Interessant nok er denne gadgeten ikke dyr i det hele tatt.

Høyteknologiske innovasjoner sikrer ferske produkter når du er på farten

Mini kjøleskap

Cooluli minikjøleskap

Minikjøleskap er viktige bilutstyr, og her presenterer vi et helt nytt produkt. Denne praktiske innovasjonen er ekstremt viktig, spesielt for folk som reiser mye med bil. Du kan holde forskjellige matvarer kjølig og dermed alltid sikre en sunn og rimelig lunsj.

Road Viva for lading og orientering av mobiltelefoner

road vivi auto gadget

Road Viva – Car Uploader

Du har aldri nok plass i bilen, og derfor er multifunksjonalitet av grunnleggende betydning. Ny generasjon bilutstyr samsvarer med denne filosofien. Road Viva er et utmerket eksempel på dette, fordi det lar deg lade mobilen og andre enheter og samtidig få viktig informasjon for nærliggende butikker, bensinstasjoner og lignende.

Håndfri ringer er nå enklere

gadget nyheter mpow handsfree

 Mpow bluetooth mottaker

Den siste enheten på vår liste over moderne bilutstyr kalles Mpow Bluetooth -mottaker. Denne enheten ble laget av produsentene av noen av de beste hodetelefonene i verden. I dette tilfellet er gadgeten der for å sikre praktisk håndfri samtale.