I seg selv vil treningsapparater ikke oppnå sportsprestasjoner i stedet for deg. Imidlertid kan de være en veldig god treningsmotivasjon for å få deg på vei til bedre form. Har du bestemt deg for å oppnå en finere og sunnere kropp for 2019? Da bør du definitivt ta en titt på og huske følgende innovative sportsartikler!

Art Fitbit Aria 2 – måle verdier og ytelse

fitbit aria2 skala sport motivasjon

Treningsutstyr av typen Fitbit Aria 2 Smart Scale

Hovedfunksjonen til denne typen sportsgadget er å måle din fysiske ytelse i løpet av dagen. De kan også ha informasjon om kroppsfettet ditt og ditt Kroppsmasseindeks levere. Opptil 8 personer kan bruke den til å opprette en profil samtidig. Så du kan dele investeringen med venner!

 Sleep HR Tracker – Fitness Gadget for bedre søvnkvalitet

motivasjon til å trene ifit sleep hr tracker

iFit Sleep HR Sleep Tracker

Den neste anbefalingen for treningsmotivasjon kalles iFit Sleep HR Sleep Tracker. Funksjonen til disse treningsapparatene er å måle søvnkvaliteten. Fordi dette er av stor betydning for kvaliteten på tjenestene dine i løpet av dagen. Kanskje det er det som hindrer perfekt idrettsprestasjon.

PowerDot – treningsapparat for muskelavslapping

powerdot muscile anslår sportsmotivasjon

PowerDot elektrisk muskelstimulator

Enhver treningsinstruktør vil fortelle deg at musklene må komme seg etter trening. Ellers vil det oppstå skader og unødvendig overbelastning i stedet for gode resultater. Mangel på motivasjon for å trene er veldig ofte relatert til dette. PowerDot vil fremskynde regenerering av musklene dine. Dette er en av de mest anbefalte treningsapparatene for 2019.

Sculpt- digitalt sportssystem

sculpt body scanner motivasjon sport

Skulpturert forestilling

Dette er et godt eksempel på et treningssystem. Dette gir deg informasjon om kroppssammensetningen din. Kroppsfett kan måles på opptil 24 forskjellige punkter. Det er også anbefalinger om hvordan du kan bli kvitt fettet på vanskelige steder.

Theragun G2Pro – treningsapparat for dyp muskelstimulering

sport motivasjon theragun g2pro 4

Theragun G2Pro

Den neste av våre anbefalinger for treningsapparater er Theragun G2Pro. Dyp muskelstimulering er hovedformålet med denne enheten. Det er spesielt nyttig for alvorlig muskelsår og skader.

Masimo iSpO2 Pulsoximeter – treningsapparat for hjertet

masimo ispo22 oksimeter sport motivasjon

Masimo iSpO2 pulsoksymeter

Hjertet vårt er veldig stresset under trening. Konstant og oppdatert informasjon om tilstanden er obligatorisk for idrettsutøvere som streber etter fortreffelighet. Men ikke bare for dem. En slik gadget ville også være veldig viktig for hobbyidrettsutøvere med høye krav til seg selv! Med iSpO2 Pulse og andre lignende treningsapparater kan du måle tilgangen til oksygen og andre viktige parametere.

sorter motivasjon ozmo active smart cup

Ozmo Active Smart flaske

Smarte sportsflasker er ofte mye viktigere enn du pleier å tro. Man undervurderer veldig ofte viktigheten av å drikke vann og føler seg dårlig etter trening på grunn av dehydrering. Ozmo Active Smart Bottle og slike treningsinnovasjoner vil unngå det.

Kilde: https://www.digitaltrends.com/