Alarmsystemer for å sikre hjemmet ditt

Alarmsystemer beskytter hjemmet mot innbrudd og angrep, som er mer vanlige i høst- og vintersesongen. Det er ikke sjelden organiserte gjenger som går dyktig frem, har de riktige verktøyene og gjenkjenner riktig tidspunkt for å kunne utføre lukrative innbrudd usett. Innbruddene blir i dag oftere og oftere utført av fagfolk som spesialiserer seg på å bryte seg inn i leiligheter og hus. Konklusjonen ser nøkternt ut: Antall innbrudd i Østerrike øker og har vært det lenge.

hus alarmsystem leilighet sikre tips

Innbruddstyver er bedre rustet i dag og slår mer spesifikt til enn for noen år siden. Men det er også sporadiske innbruddstyver som vanligvis kommer inn i ubeskyttede hjem uten mye planlegging og ikke bare stjeler vilkårlig, men ofte også forårsaker betydelig skade. Alle som ønsker å bli spart dette, anbefales å ha et alarmsystem.

Selskaper som Saibel støtter huseiere i å beskytte seg bærekraftig med passende alarmsystemer.

Grunnleggende sikkerhet som grunnleggende alarmsystem for overvåking 

Optimal grunnsikkerhet er selvfølgelig et av de viktigste elementene når det gjelder beskyttelse av hus og leiligheter mot innbrudd. Dette inkluderer de riktige låsene, sikre dører og vinduer, og avskrekkende belysning på de riktige stedene. Alarmsystemer gjør det også mulig for hus- og leilighetseiere å bli informert om innbrudd eller forsøk på innbrudd på et tidlig tidspunkt. Disse praktiske systemene er også kjent under begrepene innbruddsalarmsystem, ventelarmsystem og farealarmsystem. I prinsippet fungerer de etter en lignende teknisk prosess. I mange tilfeller bruker de elektroniske sensorer til å oppdage og rapportere personer som enten er utenfor hjemmet eller som ikke er kjent med alarmsystemet som brukes. Samtidig gir sensorer fordelen av å påpeke røykutvikling, gasslekkasjer og vannskader og utløse passende alarmer.

hjemmealarmsystem beskyttelse mot innbrudd

Ulike alarmsystemer

Alarmsystemer for å sikre hjemmet ditt er tilgjengelig i forskjellige versjoner. I dag brukes trådløse alarmsystemer i økende grad, men kablet alarmsystem og pålitelige hybridsystemer brukes også. Hybridsystemer kombinerer moderne radiokomponenter og stabile trådinstallasjoner til et effektivt system. I tillegg installeres komplekse, IP-baserte alarmsystemer, som er basert på mulighetene for state-of-the-art nettverksinfrastruktur. Samtidig bruker du fordelene med solid trådløs og trådteknologi.

Husalarmsystemets sikkerhetssystemer vurdere

Trådløse alarmsystemer

Trådløse alarmsystemer kan installeres raskt og kan brukes på en rekke måter. De er spesielt egnet for private hus og leiligheter, så vel som for små og mellomstore eiendommer i et kommersielt miljø. Siden de ikke krever komplekse ledninger eller krever ingen kabling, er slike systemer spesielt egnet for ettermontering. De kan implementeres på kort tid uten større endringer, uten skitt og kjedelig planlegging. I tillegg er bruken av trådløse alarmsystemer alltid ideell der kabler bare kan legges med store vanskeligheter og med betydelige strukturelle tiltak. Dette resulterer i disse fordelene:

  • Installasjonen av trådløse alarmsystemer er rimelig
  • Installasjonen er veldig enkel (ingen kabler trenger å legges)
  • Trådløse alarmsystemer kan lett tas med når du flytter
  • Strukturen muliggjør utvidelse når som helst (ekstra sensorer / kameraer)

Oppfatning av alarmsystemer

Perfekt fungerende alarmsystemer består ikke bare av individuelle komponenter av høy kvalitet og deres optimale interaksjon. Når du installerer et alarmsystem, avhenger det også av konseptet til det respektive systemet. Det er spesielt viktig å plassere de riktige komponentene i et alarmsystem på de riktige stedene. Såkalte alarmsysteminstallatører vet nøyaktig hva som er viktig for å gi mest mulig effektiv bruk av alarmsystemer. Trådløse alarmsystemer er også preget av et hyggelig pris-ytelsesforhold.

hus alarm system hus beskytte sikkerhet

Alarmsystem retningslinje OVE R2

Leverandører av alarmsystemer, sikkerhetssystemer og overvåkingsvern vet hva som kreves av mange forsikringsselskaper Direktiv OVE R2. Det har vært i kraft siden 2010 og definerer den nåværende toppmoderne for alarmsystemer. Denne retningslinjen danner grunnlaget for all planlegging, installasjon, drift og vedlikehold av tyverialarmsystemer i Østerrike. Det er derfor tilrådelig å alltid bruke kompetente tjenesteleverandører når du designer og implementerer et alarmsystem for å sikre ditt eget hjem. I samsvar med OVE R2 -retningslinjene, vil de sette sammen nøyaktig dokumenterte detaljer om ditt individuelle alarmsystem, som kreves av de respektive forsikringsselskapene i nesten alle tilfeller.