Hver dag nybakt brød med et tastetrykk som er supermjukt og luftig, lukter fantastisk og smaker rett og slett deilig? Med en god brødmaker er dette ikke lenger et problem og er helt klart en del av hverdagen i mange husholdninger. Med et så stort utvalg av enheter blir forbrukeren forståelig nok raskt bortskjemt for valg. Hvilken modell er den riktige, hvilke funksjoner bør man foretrekke, hvilke merker anbefales først? Spørsmål etter spørsmål…

Brødmaskinen uten hull sørger for perfekte bakervarer

brødmaskin uten hullkjøpstips

Selvfølgelig erfarne ansatte fra spesialforhandlere og en god hjelp Testside for brødmakere, hvor du kan finne de beste løsningene fra en enkelt kilde. Og har du hørt om brødmakere uten hull? I de følgende linjene forklarer vi deg hva dette handler om og hvilke fordeler og ulemper som må vurderes.

Hva er en brødmaskin uten hull?

Brødet er allerede bakt, tatt ut av brødmaskinen og er allerede på bordet. Alle er glade for det og kan nesten ikke vente med å nyte en deilig brødskive med ost eller syltetøy … hvis bare det irriterende hullet i brødbunnen ikke var der! Og hva er fangsten? Akkurat, i selve deigkroken! Med de fleste konvensjonelle brødmakere sitter dette fortsatt fast i brødet etter stekeprosessen. Når du tar det ut, dannes det ikke bare et lite hull i brødet, men skorpen blir noe ødelagt nedenfra. I tillegg får brødskivene også et skjemmende tomt mellomrom.

Selv om ikke alle plages av det, ønsker de fleste av oss ikke dette hullet og prøver å finne løsninger. Den beste og mest praktiske løsningen er definitivt å kjøpe en såkalt brødmaskin uten hull. Med andre ord: en brødmaskin med en sammenleggbar deigkrok. For først da blir det ikke liggende i brødet etter steking og hullet vises ikke.

Stek brødet du liker best

Brødmaskin uten hull for å bake ferskt brød

Å kjøpe brødmaskin uten hull: fordeler og ulemper

I motsetning til de vanlige brødmaskinene, følger bretteprosessen etter at deigen er blitt eltet. Fra dette tidspunktet er ikke deigkroken lenger nødvendig fordi deigen hever først og baker den senere. Dette sparer deg for å måtte stoppe og fjerne eltekroken manuelt fra deigen, noe mange gjør som et alternativ til brød uten hull i konvensjonelle modeller. Så den viktigste fordelen med en brødmaskin uten hull er tidsbesparelsen og fullstendig automatisering av bakeprosessen. Dette betyr at du enkelt kan stille inn enheten med timerfunksjonen om kvelden og nyte det nybakte brødet uten hull om morgenen. Ingen ekstra tidsplanlegging og ingen sprut av deig når den vanskelige fjerningen av eltekroken.

Bestem graden av brunfarge i henhold til dine personlige preferanser

Stek ditt eget brød med en brødmaskin uten hull

Selvfølgelig har en slik brødmaskin også alle de andre fordelene med slike enheter: nybakt brød i henhold til dine helt spesielle preferanser og behov, optimal bekvemmelighet, høy energieffektivitet, etc. Når du kjøper, bør du også spørre deg selv hvilke spesifikke funksjoner som er definitivt tilgjengelig på brødmaskinen din ønsker å ha. For eksempel er en automatisk mutter- og rosinfordeler en god idé, det samme er den nesten obligatoriske oppvarmingsfunksjonen og det ripebestandige diamantbelegget. Selvfølgelig kalles de fleste ekstrafunksjonene ofte et noe dyrt produkt. Generelt er brødmaskinene som er på markedet med dekkbare kroker også noe dyrere enn de vanligste modellene, noe som dessverre er en av ulempene med disse enhetene.

Det skal også nevnes at selv om det er ekstremt sjeldent, kan det være noen andre problemer med at dekkkroken brettes inn. Dette kan for eksempel skje hvis plassen for fôret er fylt med litt deig.

Brødmakere av høy kvalitet er ekte allroundere når det gjelder baking

Bruk brødmaskinen uten hull

Men hvis du velger en brødmaskin av høy kvalitet uten hull fra et veletablert merke, bør du ikke bekymre deg for det i det hele tatt. Høyt prisede enheter har også en stilig design og er laget av verdifulle, holdbare materialer som rustfritt stål. Gjør din egen forskning på nettet og få råd fra gode eksperter.

Så snart står ingenting i veien for ditt perfekte kjøp!

Kjøp en brødmaskin uten hull i brødet