Forbruket øker med funksjonaliteten til mobiltelefonen. Hvis du tenker tilbake på de gamle og ofte stygge “beinene” fra i fjor, var disse enhetene bare gode for å ringe. Det var fortsatt mulig å skrive SMS, men det var ikke flere funksjoner. I dag ser det annerledes ut. I tillegg til klassisk telefoni og sending av meldinger (som i dag pleier å skje mer via WhatsApp i stedet for SMS), fungerer smarttelefonen som vekkerklokke, radio, fjernsyn, datamaskin, klokke, kamera, avis, navigasjonssystem og fortsatt mye mer . Ergo: Smarttelefonen er representert på alle områder av livet i dag og har blitt en konstant følgesvenn. Grunn nok for mange til å individualisere smarttelefonen så vel som skrivebordet på datamaskinen eller kalenderen, som ikke lenger henger i papirform i håndvesken. Følgende ideer avslører hvordan dette fungerer.

smarttelefon-tilpasning-tips-på farten

1. Smarttelefondekselet: et speil av privatlivet

Smarttelefondekselet er sjelden bare praktisk. Hvis dette er tilfellet, ble det vanligvis valgt et silikondeksel for å forhindre at enheten glir på bordet. Dette alternativet har etablert seg i praksis som en mannlig variant (og for håndverkere).

Kvinnen foretrekker å bruke skinnvesken. Skinnvesken har lenge kjempet om en plass også i næringslivet. Selv om du kan gjette hvem eieren er, er virkelig individuelle ting forskjellige.

Mobiltelefonvesker i dag kan være av meget høy kvalitet bli pyntet med ditt favorittmotiv. I praksis betyr dette at mobiltelefonvesker, mobiltelefonsokker og flip -etuier er utstyrt med eget bildemateriale og dermed individualisert. I utgangspunktet skiller leverandører mellom deksler som er spesielt skreddersydd for en bestemt smarttelefonmodell og modeller som passer universelt for mange enheter og gir dem også passende beskyttelse.

Denne sparsomme mobiltelefonvesken ser nesten fantasiløs ut. I tillegg har fargeløse tilfeller som disse blitt sjeldne

smarttelefon tilpasningstips

Populære motiver er alltid de med sine kjære. Vanligvis pryder barn eller partnere mobiltelefonvesker. Spesielle arrangementer som bursdager, bryllup og dåp er minst like populære som bilder av ferier. Alternativt kan flere tidløse motiver velges, for eksempel din favorittblomst, en populær bygning i din favorittby eller et flagg fra ditt favorittland. Kreativt tips: Hvis du vil bruke smarttelefonen som en daglig motivator, kan du også plassere bildet av et stort ønske her, som for eksempel kan oppnås med et jerndiett eller en sofistikert spareplan. Så motivet er ikke bare fint å se på, men også en daglig påminnelse om det etterlengtede reisemålet.

Advarsel: Bilder av nakne babyer er søte, men de har ingen plass på smarttelefonvesken. Det skal heller ikke være noen fengende ordtak som kan omsettes som et løpende kneb blant venner, men bokstavelig talt ville virke rart for en fremmed. Her kan du se inspirasjon til mulige bilder og svært uvanlige modeller.

2. Ringetonen. Ulike anledninger krever forskjellige melodier.

En annen byggestein for å tilpasse din daglige ledsager -smarttelefon er ringetonen. Det er veldig vanlig i dag å tildele forskjellige ringegrupper til forskjellige melodier. Melodien til ringetonen kan fortelle om samtalen er mer av profesjonell eller privat karakter. Men vær forsiktig: en ringetone kan høres – for eieren av smarttelefonen og også for samfunnet. Derfor bør ringetonen (samt tonen for meldinger og e-post) velges nøye. Det er viktig å unngå disse faux pas:

Hvis en meningsfull, men upassende ringetone ringer på en forretningslunsj, vil det ikke gå bra i det hele tatt

tips om tilpasning av smarttelefoner

  • Det er morsomt når moren ringer til Abba -klassiker “Mamma Mia” lyder. Peter Alexanders pappa -motpart, “Papa will fix it”, vil underholde både den som ringer og andre tilfeldige lyttere, uten at dette blir tolket negativt.
  • Provoserende toner eller taltoner som indikerer at det er et “A …” på telefonen og vil snakke med eieren av smarttelefonen, er ikke morsomme, men pinlige. Forresten, det blir enda verre hvis denne tonen er beregnet på kolleger – og telefonen ringer mens du sitter i kantina med de andre kollegaene.
  • Det blir farlig med ringetoner som etterligner offentlig kjente lyder. Alle som velger sirenen til en politibil, et brannvesen eller en ambulansetjeneste fordi de kan være privat involvert i brannvesenet, kan forårsake forvirrede ansikter og til og med bokstavelig panikk.

3. Bilder i enheten er det sikreste alternativet

Svært få mennesker har en standardisert skjermbakgrunn på smarttelefonen. Et bilde hører hjemme her. Og i beste fall vil dette med jevne mellomrom få et smil på eieren når skjermlåsen tørkes bort. Samtidig er det sannsynligvis den mest personlige måten å tilpasse en smarttelefon på. Bildene på smarttelefonskjermen ligner de på den stasjonære datamaskinen: de blir sjelden sett av fremmede med mindre smarttelefonen blir stjålet. Hvis du ikke har dine egne ideer eller motiver for skjermen, kan du bruke tapetbutikken etter eget ønske.

Bilde rettigheter:

Figur 1: Pixabay.com © Darius Sankowski (CC0 offentlig domene) / Pixabay.com © Unsplash (CC0 offentlig domene)

Figur 2: Pixabay.com © Efraims datter(CC0 offentlig domene)

Figur 3: Pixabay.com © Unsplash(CC0 offentlig domene)