Den første måneden i år er allerede over. Men vi har allerede nok flotte smartwatch -modeller for en nåværende 2019 -liste. Her er våre topp 5 som er helt nye og som vi har valgt for deg. Forhåpentligvis vil du like utvalget vårt.

Arrow Smartwatch med en feminin …

Arrow Smartwatch flott design

… og et maskulin design

se elegant design Arrow smartwatch

Vår liste over smartklokker – januar 2019

Pilklokke

Arrow Smartwatch har flere flotte funksjoner, inkludert et integrert kamera. I tillegg er denne modellen vanntett og kan derfor også inkluderes i sommerferien. Du kan også bruke den til å koble til sosiale nettverk. Stol på den moderne, robuste karakteren, og stol på fantastisk foto- og videokvalitet.

VIITA Watch forteller deg når du skal ta en pause fra jobben …

ytelse display vita klokke

… og hvordan du føler deg under sport.

vita klokke med informasjon

VIITA Watch

Denne modellen av smartwatch har sannsynligvis den mest elegante og moderne designen av alle 5 i denne artikkelen. Du kan ta den med deg selv på det mest sofistikerte arrangementet. Samtidig kan du holde stresset under kontroll takket være de spesielle sensorene. Anstrengelsen, den fysiske belastningen og andre faktorer måles konstant. Du vil høre det riktige signalet i god tid når du bør ta en pause for kaffe eller te.

Med sine egenskaper er denne smartklokken også perfekt for sport. For eksempel kan du fortelle umiddelbart når du er dehydrert.

Hvor mange moderne smartklokker er det? MUSE klokke i forskjellige farger!

MUSE Se smartklokke i tre versjoner

MUSE klokke

Denne smartklokken er perfekt for folk med en travel timeplan. Ulike alarmer og påminnelsessignaler er integrert. De er alle intelligent skjult bak den fantastiske klassiske designen. Dette lar deg skille mellom forskjellige aktiviteter og måle anstrengelsen og ytelsen til kroppen din. Til slutt kan du også betale regninger med Muse Watch.

Matrix PowerWatch 2 er både behagelig og elegant

håndholdt Matrix PowerWatch 2 smartklokke

Matrix PowerWatch 2 fantastisk design

Matrix PowerWatch 2

Hva er en nyskapende smartklokke som ikke trenger å lades. Det er den andre versjonen av et meget vellykket produkt som er videreutviklet på grunnlag av tilbakemeldinger fra kunder. Blant annet har du GPS og en sensor som du kan måle hjerterytmen din med og gjenkjenne ulike bevegelser. Det er også noen få programmer som vil forbedre din atletiske prestasjon.

TickTalk 3 er beregnet på barn

TickTalk lykkelig barn

TickTalk 3.

Her er en veldig barnevennlig smartklokke. Du kan blant annet bruke dette til å kommunisere med den lille. Du ville alltid vite hvor barnet ditt er, og du kan til og med slå på et kamera og til og med snakke. Ikke noe problem, selv om smartklokken kommer i kontakt med vann, fordi den er robust og vannbestandig på samme tid.

Som våre fem beste smartklokker viser, har de supermoderne modellene mange og veldig praktiske funksjoner. De er veldig elegante og kan samtidig ikke brytes lett. Å fremme god helse er generelt førsteprioritet.