itoilet i epleform med stilk

Milos Paripovics Itoilet – Kjenner du allerede dette spesielt innovative stedet?

 Stilig, veldig elegant og svært nyskapende, fremdeles kalt iPoo, Itoilet ble designet av Milos Paripovic. Den har effektiv spyle -teknologi og inspirerer ikke bare Apple -fans med sin epleform, men alle som ser den for første gang.

Toalettet er laget av det samme aluminiumet som ble brukt i produksjonen av bærbare Apple -datamaskiner. Vannboksen er funksjonelt og estetisk formet som en eplestengel på samme tid.

Milos Paripovic jobber for tiden som frilans kunstner i det digitale feltet og ble uteksaminert fra University of Applied Arts i Wien. Han skapte ikke denne spesifikke formen på Itoilet som en forakt for logoen til IT -giganten, men valgte den heller fra et ergonomisk synspunkt.

Et ubestridt must for Apple -fans

itoilet elegant og nyskapende

Ville et skinnende epleformet toalett være noe for deg?

itoilet glatt fruktform

Toalettsetet er enda tynnere enn MacBook Air og den firkantede knappen for vannspyling, som har noe av iPhone -utseendet, passer perfekt til designet og kan justeres slik at du bruker mindre vann. Det sies at Itoilet er mye lettere å rengjøre enn noe vanlig tastatur. Med sin slanke form i Apple-stil, er dette toalettet et utrolig stilig tillegg til ditt lille hjørne hvor du kan sitte komfortabelt mens du lytter til iPod, iPad, iPhone eller til og med iMac.

Selv om Apples supportere ser det høye ekspertisen som Itoilet ble bygget med i utgangspunktet, hevder Milos Paripovic at han under ingen omstendigheter har designet toalettet som en reklame for Apples produkter. Han er mye mer opptatt av overflod og særegenhet i kunstverket sitt.

Svært moderne og ekstremt behagelig

itoilet skinnende metall lokk og toalett sete

Et moderne kunstverk i sølvglans

itoilet med lokket åpent

Strålende og original – det ubestridte blikkfanget

itoilet passer perfekt til glassfliser

Er du like spent som vi? Uansett hvilket mobiltelefon- eller datamaskinmerke du liker, vil vi gjerne ha vekket din interesse for Itoilet.