Vi venter allerede den siste generasjonen Apple Airpods denne måneden. Selv i den nåværende versjonen er den en bestselger, men vi er sikre på at dette produktet vil bli enda mer populært i markedet etter de siste innovasjonene. Takket være artikkelen vår kan du få en oversikt over de fantastiske nye funksjonene i neste generasjon Apple Airpods.

Vannmotstand og støydemping er bare to av de flotte nye funksjonene

apple airdods nytt design

De nye funksjonene til Apple Airpods

En ny generasjon iPhones som er vannavstøtende og tar støydemping til et nytt nivå, har vært ventet lenge. Ifølge utvikleren av produktet, bør dette være tilfelle med den nye generasjonen. I tillegg bør Airpods fungere relativt godt unna den respektive smarttelefonen eller nettbrettet.

Når det gjelder vannmotstand, er du ennå ikke klar til å svømme med Airpods. Men du kan sannsynligvis gå et lengre stykke i regnet med det uten negative konsekvenser. Den høye luftfuktigheten vil ikke lenger være et alvorlig problem som det pleide å være.

Nå kan du ha Siri i øret

flott i øret eple airdods

Siri i øret

Siri er allerede hjemme, i lommen, på håndleddet. Med den nye generasjonen Apple Airpods vil den snart være i ørene dine. De går til og med videre og sier at Apple Airpod -saken snart vil bli en bærbar mediespiller. Dette er trolig det første trinnet i utviklingen av en moderne biometrisk funksjonalitet som Apple jobber med.

Apple Airpods 2019 kommer i en optimalisert design

apple airdods for 2019

Andre interessante funksjoner som forventes akkurat nå

Andre annonserte innovasjoner for Apple Airpods er stemmeaktivering, en chip for Bluetooth -tilkobling og intelligent trykkmålingsteknologi. Takket være disse funksjonene kan kunden veldig enkelt tilpasse produktet til sine egne behov.

Airpods 2019 passer godt til en moderne livsstil

eple airdods på bakken

Berik kommunikasjonen din med de nyeste teknologiene fra Apple

svart og hvitt innovasjon apple airdods

Apple Technologies 2019

super støyisolerende eple airdods