Mobiltelefonen vår er utvilsomt en av de mest brukte elementene i hverdagen. Mye har endret seg over tid. Vi pleide bare å bruke den til å ringe eller sende SMS. I dag er det mulig å utføre mange andre aktiviteter med den. Vi surfer på internett, hører på musikk, tar flotte bilder, holder videokonferanser og gjør mange viktige oppgaver i vårt profesjonelle og private liv. Ikke rart at smarttelefoner blir finere og finere innen elektronikk og større i utseende. De passer neppe i noen bukselomme og trenger nødvendig beskyttelse mot støt, riper og smuss for å forbli optimalt effektive og alltid gi oss den beste støtten.

lag din egen mobiltelefonetui grønne planter

Samtidig har mobiltelefoner også blitt et motetilbehør og designet blir stadig viktigere for eierne. Det er ikke for ingenting at utvalget av mønstre og temaer for smarttelefonvesker på markedet i dag er stort. Tross alt vil du ha noe spesielt for deg selv. For eksempel kan du enkelt designe din egen mobiltelefonetui på nettet med bare noen få klikk. Du kan finne ut hvordan du gjør dette og hva du bør ta hensyn til i de følgende linjene.

tilpasset telefon etui våren

Design ditt eget personlige telefonveske

I tillegg til alt tilbehøret til vår favoritt mobiltelefon, er vi så heldige å kunne gjøre det spesialiserte nettleverandører, å designe og bestille et helt individuelt mobiltelefonveske selv. Prosessen er ganske enkel og gjøres takket være en elektronisk generator. Det er et praktisk verktøy som er optimalt brukervennlig og kan brukes direkte online uten å lastes ned.

Du velger ganske enkelt mobiltelefonen din og laster opp ønsket fotomotiv. Det hele kan suppleres med en inskripsjon i en av de mange skriftene hvis ønskelig. For at utskriftsresultatet skal være optimalt, bør du selvfølgelig sørge for at oppløsningen er tilstrekkelig når du laster opp bildet. Normalt bør dette være minst 640 x 480 piksler. I utgangspunktet, jo høyere oppløsning, desto bedre utskriftskvalitet.

design ditt eget telefonveske med fotokatt

Tilpassede mobiltelefonvesker med et bilde er også en utmerket måte å bringe glede til en du er glad i, fordi personlige gaver er alltid de beste. Disse viser ikke bare oppmerksomhet, men har også en umiskjennelig følelse av unikhet og hengivenhet med seg. Den perfekte gaveideen til en bursdag, bryllupsdag, jul eller påske.

Siste trender innen mobiltelefonvesker

I tillegg til personlig smak og individuelle preferanser, spiller trender ofte også en viktig rolle hvis du vil designe et mobiltelefonveske selv. Som på mange områder av livet er bærekraft også fokus her. Økologiske mobiltelefonvesker, som utelukkende er laget av biologisk nedbrytbare materialer, samt elegante trevesker er helt klart blant de mest populære telefonhylstre. Selvfølgelig, akkurat som silikonhylsene, har disse alle nødvendige åpninger for stikkontakter og andre komponenter. Disse gjør at smarttelefonen kan brukes riktig.

tretasker for smarttelefoner trendstilbehør

En annen virkelig flott trend i år er den såkalte "Crossbody" Hvordan bære mobilen. Mobiltelefonvesker med kjede viser seg å være veldig trendy og samtidig ganske praktisk, spesielt på større modeller, som for eksempel iPhone 11. Du kan allerede finne en mobiltelefonetui for å henge rundt i alle slags stiler eller designe den selv. Og når det gjelder farger, hører Årets Pantone -farge til "Klassisk blå", men også rosa og lilla blant de mest ettertraktede for sommeren 2020. Metalllenkkjeder samt perle- og duskkjeder er også absolutt i denne sesongen.

Uavhengig av trender, design og bruk av mobiltelefonen din viser seg å være en veldig spennende sak som du kan bestemme individuelt. Fremfor alt, lytt til tarminstinktet ditt og vær kreativ. For enda mer bekvemmelighet og inspirasjon kan du bruke en online generator av høy kvalitet fra en veletablert leverandør og dra nytte av den ved å designe mobiltelefonvesken selv.

design ditt eget sjokoladeetui