elbil tesla modell s hvit elegant

Tesla elbil

Bilen har på en stund ikke blitt sett på som en forurenser for miljøet. Men tvert imot. Det er allerede mange hybridbiler, og spesielt elbiler, som er nesten utslippsfrie. Et av de mest innovative selskapene i bilprodusentindustrien akkurat nå er Tesla Motors, Inc. Grunnlagt i 2003 av Elon Musk, Martin Eberhard, Marc Tarpenning, JB Straubel og Ian Wright, og bilprodusenten har satt seg som mål å bygge elbiler for en bredere publikum.

Et veldig viktig poeng er selvfølgelig å gjøre noe bra i denne verden. Med sin første elbil har Tesla bevist at en sportsbil også kan være bærekraftig og miljøvennlig og fortsatt være bedre enn en konvensjonell sportsbil.

Optimal hastighet med god samvittighet

elbil tesla modell roadster bærekraftig

Senere fulgte Model S og den splitter nye Model X, som fortsatte å vise at du kan velge en elbil med god samvittighet. Tesla -biler er fremdeles ikke rimelige for alle. Prisen for en S -modell i Tyskland z. B. bekymrer seg for 68 000 € og roadsteren var enda dyrere på 100 000 €. Likevel slutter ikke ekspertene på Tesla Motors å være optimistiske og realisere stadig nyere prosjekter. Den siste Model X fra Tesla er også en suksess. En fantastisk familiebil med god lagringsplass og gode egenskaper.

Tesla har allerede opprettet sine egne hurtigladestasjoner

elektrisk bil tesla modeller utstilling

I det følgende vil vi introdusere deg for disse tre biljuvelene. Selv om disse er forskjellige i design og funksjon, har de en viktig felles eiendom, og det er at de er helt ufarlige for miljøet og helsen vår.

Tesla Roadster

Den elegante toseteren fra Tesla ble lansert i 2008 og fanget umiddelbart hjertene til sportsbilfans. Den drives av en elektrisk motor i hekken. Denne motoren virker på bakhjulene gjennom en en-trinns girkasse og tilsvarer maksimalt 288 hk. Litiumionbatterier fungerer som energikilde, som i bærbare datamaskiner. De har et lagringsvolum på rundt 53 kWh. Hele batteripakken på 6831 stykker veier ca. 450 kg. Roadster akselererer til 100 km / t i 4 sekunder og ladetiden er omtrent 3,5 timer.

Tesla Roadster var imidlertid bare tilgjengelig frem til slutten av 2011

elbil tesla modell roadster rød

Tesla Model S

Dette er en ekte skjønnhet på et høyt nivå. Den sportslige sedanen fra Tesla har også vært tilgjengelig i Tyskland siden 2013 for en beskjeden sum på € 65.740. Luksusbilen ble presentert for publikum for første gang på IAA i Frankfurt am Main. Model S har 5 seter og har mye mer lagringsplass enn Roadster. Sedan akselererer til 100 km / t på bare 3,4 sekunder. Batterikapasiteten er 85 kWh. Ladetiden for denne modellen er enda kortere – rundt 3 timer. På hurtigladestasjoner kan du lade Tesla Model S til 80% på bare 40 minutter. Offisielt er denne luksuriøse elbilen sterk konkurranse til 7-serien fra BMW og S-Klassen fra Mercedes-Benz.

Skinnende eleganse i svart

elbil tesla modell s svart elegant sedan

Tesla Model X

Det er den siste skapelsen fra Tesla, som bare har vært på markedet siden september 2015. Model X er en terrengbil i luksusklasse og har 7 seter. Nytt i designet er de såkalte Falcon Wings – de elegante doble dørene som går opp på sidene.

Tesla X har to elektriske motorer og tilbys bare med firehjulsdrift

c

Tesla jobber for tiden med den neste modellen – modell 3. Markedslanseringen er planlagt til slutten av 2017. Det skal være en mellomstor bil som vil bli mye rimeligere.

 Så vi gleder oss og gleder oss. Vil du lære mer om disse flotte, miljøvennlige elbilene? Besøk deretter produsenten på den offisielle nettsiden www.teslamotors.com.

 SEO Elon Musk introduserer Model S for publikum

elbil tesla modell e elon musk

Den raske roadsteren er selvfølgelig også tilgjengelig i sølv

elbil tesla modell roadster grå metallic

Førsteklasses luksus i skinn – Model S fra innsiden

elbil tesla modell s skinn moderne

Og en elegant profil utenfra

elbil tesla modell s profil

En visuell sammenligning mellom Model S og Roadster

elbil tesla modell s roadster

TAG Heuer og Tesla hånd i hånd

elbil tesla modell s roadster spesialmerke i år

Med en hurtigladestasjon blir bilen belastet til 80% på bare 40 minutter

elbil tesla modell s rød lading

Luksus -limousinen i hvitt

elbil tesla modell s sedan luksus

Siste teknologi og bærekraftig innovasjon

tesla modell s elbil luksus inni

Eller kanskje du foretrekker Model S i en klassisk blå?

elbil tesla modell s mørkeblå blank