Vi er allerede nær startskuddet for EM 2021. 11. juni er tiden endelig kommet. På grunn av Covid-19-pandemien har hendelsen som så lenge ventet av mange fotballfans blitt utsatt til et år, og denne gangen er alle enda mer utålmodige. Selv om alle billettene allerede er solgt, er det ennå ikke endelig bestemt om kampene vil finne sted med et publikum. Vi krysser fingrene og gleder oss til lidenskapelige øyeblikk på stadion eller foran fjernsynet. Crème de la crème til de europeiske landslagene vil inspirere oss igjen i år og vise frem sine ferdigheter på banen.

Forresten gnistrer en klype ren luksus også på håndleddene til populære fotballproffs, spesielt på pressekonferanser eller på plakater – luksusklokker. Urene av høy kvalitet understreker ikke bare den utmerkede stilen og gode smaken til brukerne, men også deres utsøkte levestandard. Hva har fotball egentlig å gjøre med luksusklokker, og som er noen av de mest populære high-end-klokkemodellene blant fotballspillere? Du kan finne ut her i dag med oss.

Luksus klokker Cristiano Ronaldo Frank Muller

EM 2021 er rett rundt hjørnet

EM 2021 vil finne sted for første gang i konkurransens historie i totalt 12 vertsbyer. Amsterdam, Bucuresti, Budapest, København, Glasgow, London, München, Roma, St. Petersburg og Sevilla er vertskap for lekene i Europa i sommer. Så er det Baku, hovedstaden i Aserbajdsjan, som ligger i Asia. Som allerede nevnt starter det første spillet 11. juni 2021 på Stadio Olimpico i Roma. Tyrkia møter Italia der. Det hele ender på Wembley med finalen som finner sted søndag 11. juli. Totalt 24 lag spiller på 51 kamper i år.

Og slik ser gruppene for EM 2021 ut:

En gruppe: Italia, Sveits, Tyrkia, Wales

B -gruppe: Belgia, Russland, Danmark, Finland

C gruppe: Ukraina, Nederland, Østerrike, Nord -Makedonia

D gruppe: England, Kroatia, Tsjekkia, Skottland

E gruppe: Spania, Polen, Sverige, Slovakia

F -gruppe: Tyskland, Frankrike, Portugal, Ungarn

Alt annet er nært forestående, og vi venter alle spent på det. Men handler fotball egentlig bare om selve spillet, eller er det mye mer å oppdage?

Luksus klokker Football Quartet Square

Hva har King Football å gjøre med luksusklokker??

Fotball er ikke lenger bare et sportsspill. Det handler faktisk om mye mer. Hele utvalget av sportsmarkedsføring – fra mange sponsorer og investorer til internasjonale flyselskaper og bilforhandlere til produsenter av luksusvarer – alle deltar faktisk allerede i EM i 2021, men bare indirekte. Verdens mest populære spill gjorde det mulig å finne og utnytte den beste markedsføringsstrategien. Luksusklokker er helt klart en av dem, fordi de er et edelt statussymbol som taler for stil og eleganse i overklassen. Vi ser faktisk de dyreste og nyeste luksusmodellene av ur på håndleddene til våre populære fotballspillere. Cristiano Ronaldo er selvfølgelig blant de største elskerne av luksusklokker og har en ganske rik samling av dem. En av de dyreste luksusklokkene fra fotballspillere er modellen “7008 T INV C INV” fra Franck Muller, som er dekorert med 143 hvite diamanter.

Luksus klokker Cristiano Ronaldo

5 av de mest populære luksusklokkene blant fotballstjerner

Vel, det trenger ikke være den dyreste klokken i verden for å ha det bra med din egen luksusklokke. Avhengig av ditt eget budsjett og personlige preferanser, kan du velge riktig luksusur. Hva med en Patek Philippe, for eksempel, eller kanskje bedre Rolex GMT Master II på Chrono24? Denne online markedsplassen for luksusklokker tilbyr alle urelskere et stort utvalg som definitivt vil få hjertet til å slå raskere.

Nedenfor finner du enda mer luksusklokkeinspirasjon som kommer i tide til EM 2021. Stol på høy kvalitet, toppdesign og en lang tradisjon med de beste merkene og gi tiden en helt annen dimensjon!

Rolex Daytona – båret av den tyske keeperen Manuel Neuer

Enkelt spillkort_DE-firkantRolex Daytona luksus klokker

Patek Philippe Nautilus – båret av den spanske sentralforsvareren Sergio Ramos

Enkelt spillekort_ES-SquareLuksusklokke Patek Philippe Nautilus roségull

Audemars Piguet Royal Oak Offshore – båret av den franske senterspissen Kylian Mbappé

Enkelt spillkort_FR-firkant

Luksusklokke EM 2021 Royal Oak Offshore Kylian Mbappe

Rolex Datejust – båret av den greske internasjonale Konstantinos Tsimikas

Enkelt spillkort_GR-firkantLuksus klokker Rolex Datejust

Rolex GMT -Master II – slitt av den portugisiske spissen Cristiano Ronaldo

Enkelt spillekort_PT_Square

Luksusklokke Rolex GMT Master II Batman