Ditt smarte hjem – 3 innovative husholdningshjelpere å anbefale

Vi pleier å bli smartere og smartere hver dag, ikke sant? Det er knapt et område hvor vi kan klare oss uten de nye teknologiene. Selv for å gjøre litt husarbeid, trenger du de innovative oppfinnelsene som allerede er tilgjengelige på markedet i form av intelligente gadgets, husholdningsapparater og til og med roboter. Begrepet “smart hjem” er ikke lenger et fremmedord. Det intelligente hjemmet har allerede etablert seg som standarden for mange og får stadig flere og flere støttespillere. Selv om personvern og sikkerhet er grunnleggende i denne sammenhengen, er det viktigst at pris og teknologinivå spiller en enda viktigere rolle for forbrukerne. Den relativt unge smarthusindustrien vokser kontinuerlig. Ikke bare elektronikkprodusentene selv, men også teleselskaper, håndverkere, arkitekter og internettselskaper er involvert. Et stort nettverk som fungerer effektivt og uavbrutt og skaper stadig nyere innovasjoner.

Gjør noen husarbeid på den smarte måten

litt småting for husholdningsapparater

Vi har undersøkt og funnet 3 smarte husholdningsapparater for deg som definitivt vil hjelpe deg med å gjøre den lille husstanden raskere og fremfor alt hyggeligere..

Smart Hom-Bot Square

Først vil vi introdusere deg for LG Floor Plaster Bot – Smart Hom -Bot Square.

Denne intelligente husholdningshjelperen har en misunnelsesverdig evne til å rengjøre perfekt selv i de skjulte hjørnene i rommet takket være Corner-Master-teknologien. Den er lett, liten og veldig mobil. Du kan enkelt styre den med smarttelefonen din, uavhengig av hvor du er i løpet av denne tiden.

Smart Hom-Bot Square

litt husholdnings smart hom bot square lg husholdningsapparat

litt budsjett smart hom bot square lg modell innovativ teknologi

litt husholdnings smart hom bot square lg teknologi husholdningsrobot

Sichler vindusrens robot

Men ikke bare gulvet ditt kan rengjøres smart, du kan også rengjøre vinduer og baderomsfliser veldig enkelt, for eksempel ved hjelp av Sichler vindusrensrobot. Selv om denne husholdningshjelperen ikke er så perfekt i design, gjør den en utmerket jobb med rengjøring. Det er ikke billig, og på 900 gram er det ganske utrolig at det holder seg nær vinduet. Men det er sant! Se for deg selv:

litt husholdnings sichler vindusrens robot husholdning hjelper

litt husholdningsrens vinduer robot smart husholdning hjelper sichler

litt husholdningsrens vinduer robot smart hjem husholdning hjelper sichler

litt husholdningsrengjøring vinduer som rengjør baderomsfliser smarthjelper

JIBO – familiens leder

Oppfinneren av JIBO er Dr. Cynthia Breazeal. Hun har klart å lage en sosial robot som ikke kan håndtere husstanden direkte, men fungerer som familieleder i hverdagen. Han kan kjenne igjen ansikter, høre, kommunisere, lære og mye mer …

Bli kjent med JIBO!

litt husholdning jibo familie robot manager innovativ teknologi

en liten husstand-jibo-familie-robot-smart-matlaging

litt husholdnings jibo familie robot sosialt innovativ teknologi

Takket være funksjonene og det søte designet, vinner JIBO raskt eiernes hjerter og deltar mer og mer i å leve sammen. Se videoen nedenfor for en bedre oversikt.

Vi kan ikke skjule det faktum at vår ubestridte favoritt er JIBO. Vi er helt begeistret for at du også kan gå en menneskelig vei med teknologi og forme det kunstige intellektet på en veldig sosial måte.

Ta en ny titt på alt og tenk på hvilken husholdningshjelper som er best for deg!

  litt husholdningsapparater nettverk innovative teknologier smart hjem

litt av husholdningens smarte hjem -app mobiltelefonnettbrett innovativ teknologi

en liten husholdning smart hjem intelligente teknologier