Under den årlige konferansen – Google IO, presenterte Google to nye smarttelefoner – Google Pixel 3 og Google Pixel 3 XL. Men dette er ikke de eneste smarttelefonene som dette selskapet har planlagt for i år. I oktober i år forventer vi en ny Pixel 3 -serie som vil bli solgt over hele verden.

Utformingen av smarttelefoner blir mer og mer tiltalende

google pixel fargerik skjerm

Detaljer om fremtidige Google -smarttelefoner

Det er ingen presis informasjon om hva Google vil tilby for de nye modellene. Men gitt mangelen på egenskaper til de nåværende modellene, kan man gjette ganske mye. Frontkameraet vil sannsynligvis bli plassert helt i kanten slik at bildet kan strekkes ut over hele skjermen.

Samtidig vil muligheten for å ta bilder med en hånd beholdes. Med Google Pixel 3 og Google Pixel 3XL har vi en andre foran kameraet. Med dette er selfies mulig fra en veldig vid vinkel.

Det forventes mange optimaliseringer i kameraene

google pixel design på begge sider

Hva kan vi håpe på fra Google Pixel 4??

Først og fremst forventer man at Google Pixel 4 definitivt vil inkludere det langstrakte kameradesignet. I tillegg vil Qualcomm Snapdragon 855 -systemet bli brukt på en brikke. Videre forventer man et dobbelt ryggekamera med disse modellene. Vi vil finne ut senest i oktober i år om vi har riktige vurderinger. Deretter arrangerer selskapet sitt nye store arrangement. Blant annet forventer man å Google ideer og inspirasjon fra andre Android -produsenter øser. Mange funksjoner i den siste generasjonen av Samsung Galaxy -modeller, for eksempel, er inkludert og tilpasset Google smarttelefoner på best mulig måte.

Utformingen av den nye Google Pixel er veldig elegant

google pixel black design

Nyere bilder er alltid mulig med hver ny modell

google pixel flott illustrasjon

Skjermen er spredt så mye som mulig

flott skjerm google pixel

En annen nåværende modell – Google Pixel

flott mobiltelefon google pixel