Moderne dingser er ikke nok i seg selv for å bli sunnere og bli kvitt overflødig vekt raskere. Uansett hvor moderne vi lever, blir det sterk vilje alltid være den mest avgjørende faktoren. Imidlertid kan høyteknologiske innovasjoner som digitale badevekter gjøre det hele morsommere og dermed tjene som ytterligere motivasjon. Det er derfor vi tillater oss å skrive om de siste trendene på dette feltet! Denne gangen skal vi konsentrere oss om badevekter.

Moderne badevekter viser ikke bare vekt

Fitbit hi-tech skala

TOPP 3 moderne funksjoner har digitale badevekter

Oversikt over den viktigste informasjonen

Det kan til og med være lettere å si hvilke funksjoner moderne badevekter ikke har. Så mange moderne funksjoner er inkludert! De fleste moderne gadgets av denne typen har en rask internettforbindelse, takket være hvilken du relativt enkelt kan laste opp dine personlige data fra andre enheter.

Du kan se statistikk over utviklingen av vekten din og fysiske aktiviteter de siste ukene eller månedene med et blikk. Så du får en oversikt over hva du trenger for å forbedre ganske raskt.

Moderne personbiler kobles til forskjellige enheter via Wi-Fi

Garmin Index -skala ideer

Tilgang til de nyeste treningsappene

På nettstedet vårt prøver vi blant annet å holde deg oppdatert med de nyeste treningsappene. De er vanligvis tilgjengelige via mobilenheten eller sportsklokken. Digitale badevekter har også tilgang til den og gjør det lettere for deg å planlegge sportsaktiviteter.

Din digitale skala kan sende deg motiverende meldinger

Polar Balance badevekt

Personlig kommunikasjon

De siste digitale badevektene er ganske kommunikative. De kan også holde deg informert om din nåværende vekt og mål i denne forbindelse på avstand. Med tilgang til forskjellige apper kan badevekten noen ganger til og med sende personlige motiverende meldinger. Med andre ord, en venn som er ved din side på vei til din beste form.

Baderomsvekten kan være akkurat den riktige motivasjonen for å gå ned i vekt

QardioBase 2 flotte personlige vekter

Disse siste digitale badevektene er på markedet

Her er 7 spesifikke digitale badevekter som er helt nye og oppdaterte på det høyteknologiske markedet. Kanskje du finner en av disse som er best for deg personlig! Withings Body Scale, Garmin Index scale, Fitbit, Polar Balance, Nuyo Wireless Scale fra Health o meter, QardioBase 2 er våre anbefalinger. Les gjennom anmeldelsene deres og ta en titt på designene også! Du vil sannsynligvis finne stor inspirasjon for din sunnere livsstil da.

Den moderne skalaen skal ha en fin design

Withings Body Scale -idéEn moderne skala kan vise historien til kostholdet ditt de siste ukene

Nuyo Wireless Scale personlig skala