Robotikk og høyteknologiske innovasjoner påvirker i mellomtiden alle områder av livet vårt. På samme måte har skoene vi bruker smarte gadgets som tar opplevelsen av å løpe til et mye høyere nivå. Gadgets for sko var et hett tema på CES 2019. Trendene som presenteres der er de siste på markedet.

Supermoderne sko har også veldig attraktive design

Hei Tec -design i grønt og grått

Det som allerede har vært der?

Endre farger

Du trenger ikke nødvendigvis å ha mange forskjellige farger på skoene dine for å tilpasse dem til forskjellige antrekk. Høyteknologiske innovasjoner lar deg endre nyansene, gi deg mye variasjon og komfort på samme tid i hverdagen. Med noen modeller er det til og med mulig å endre mønsteret.

Du vil laste ned de nye designene fra Internett. Du kan til og med lage dine egne design og videreselge dem.

Nike-modell med høyteknologiske innovasjoner

Blå Grå Hvit Hi Tech

Lader mens du løper

Du lurer sikkert på hvordan all denne elektronikken faktisk kan romme i en sko. Hvordan skal du lade batteriene igjen og igjen, og hvordan bør du vaske slike sko, hvis du vil? De integrerte innovasjonene vil gjøre det mulig å lade hi-tech gadgets i skoene takket være generering av energi mens du løper. I tillegg vil vask i vaskemaskinen definitivt være mulig takket være spesielle, topp moderne fibre.

Kanskje sko på et tidspunkt blir like spennende som biler?

Hei tech ved siden av bilen

Sko bestemmer måten vi beveger oss på

Moonwalk og andre forskjellige dansetrinn vil på et tidspunkt være absolutt mulig med moderne sko og innovasjonene integrert der. Dine moderne sko kan hjelpe deg med å utvikle bevegelser og løpestil i en positiv retning.

Slike og lignende innovasjoner har vært på høyteknologiske messer i flere år. Men hva er super nytt i år? Vi fant ut om det på CES 2019, selvfølgelig.

Du vil bare gå utover grensene dine

Hei tekniske svarte sko

Analyse av helsen din – de absolutte nyhetene

De siste skoene som ble vist på CES 2019 har integrerte gadgets som analyserer løpingen din og hjelper deg med å forbedre den. Du vil få mer informasjon selv om dine egne løpemønstre, og takket være analysen kan du gjøre noen forbedringer. Med noen modeller kan du til og med få informasjon om din generelle kroppstilstand. Signaler gis når du overspiser. Når dette punktet er nådd, bestemmer du deg selv gjennom visse innstillinger.

Helseanalyse er de virkelige nyhetene for høyteknologiske sko på CES 2019. Helseutviklingen generelt er veldig tilstede akkurat nå!

Teknologiene er ofte i sålene

oransje såle Hi Tech

Integrert belysning og andre statister venter på oss

Nike Idea Hi Tech