vakuumforsegler-vakuumforsegler-lava-moderne-teknologi-ferskt kjøtt

Å holde maten fersk i lang tid – moderne vakuumforseglere garanterer dette

Hvem vet ikke dette – en flott grillkveld nærmer seg, gjestene gleder seg til en koselig kveld. Så sjokket: Det grillede kjøttet fra fryseren kan ikke nytes lenger. Årsaken er: frysing.

Men ikke bare kjøtt, men også alle andre matvarer kan lide denne skjebnen. Årsaken er vanligvis at produktene ikke har blitt frosset skikkelig og det nødvendige vakuumet ikke har blitt opprettet i posene. Akkurat dette er av vesentlig betydning, slik at mat og co beholder friskheten. EN Vakuumforsegler er den optimale løsningen for slike tilfeller, fordi det med sin hjelp er mulig å holde den frosne maten fersk i lang tid uten å måtte bekymre seg for tap av smak og aroma. Holdbarheten kan dermed økes opptil 10 ganger den vanlige prosedyren.

vakuumforsegler-vakuumforsegler-lava-firsches-grønnsak-frukt

 Gjør det riktige valget

Som med alle andre kjøp, bør du også gjøre deg kjent med gi nødvendig informasjon. I tillegg bør kriterier som funksjonalitet, produksjonskvalitet og enkel håndtering inkluderes i planleggingen. Enkel rengjøring og vedlikehold er imidlertid også punkter som må tas i betraktning. I tillegg er testrapporter og vurderinger fra andre kunder ekstremt nyttig. I tillegg anbefales det å bruke enheter av høy kvalitet, fordi bare disse også vil gi ønsket ytelse.

vakuumforsegler-vakuumforsegler-lava-fisk-sjømat

 Bruken av en vakuumforsegler har omfattende fordeler, som vist her som et eksempel:

 Det har vist seg at maten holder seg fersk lenger

  • Frysing av frysere forhindres effektivt
  • Dufter (som kaffe eller trøfler) beholdes betydelig lenger
  • Marinade absorberes i de vakuumforseglede posene, for eksempel til grillet kjøtt osv. På få sekunder og gjør kjøttet mørt
  • Ulike bruksområder (industri og handel (beskyttende emballasje), private husholdninger, restauranter og puber)
  • Matrester kan også oppbevares perfekt og lagres trygt

I tillegg er det økonomiske aspektet absolutt bemerkelsesverdig. Kjøp større mengder rabatterte produkter og bruk de innovative enhetene til å forberede og fryse dem deretter. Ved å suge ut luften, som vakuumforseglere av høy kvalitet automatisk lager, skaper du også mye plass i fryseren. (Oppbevaringsplass).

Med denne teknologien får ikke bare poser og rundstykker, men også mat i beholdere, bokser eller konserveringsglass ønsket levetid.

vakuumforsegler-vakuumforsegler-lava-v500-salami-pølseprodukter

 Funksjonen til vakuumforsegleren

En vakuumforsegler fjerner luften fra spesialposene slik at de ligger direkte mot den frosne maten. Dette skaper et vakuum som forhindrer tilførsel av oksygen, slik at innholdet ikke blir skadet på noen måte.

Etter denne prosessen er posene hermetisk forseglet. Dette sikrer bevaring av aromaene og smaken og sikrer tilsvarende lang holdbarhet for de ellers forgjengelige produktene. Disse trinnene utføres automatisk av enheter av høy kvalitet, slik at eksterne vakuum- og elektriske pumper ikke er nødvendige. Avhengig av produktet kan filmene også rengjøres i oppvaskmaskinen og er derfor gjenbrukbare.

vakuumforsegler-vakuum-enhet-fersk-mat

For å forhindre at maten blir klemt, har noen vakuumforseglere også en stoppfunksjon. Takket være den nyeste teknologien og perfekt utførelse vil enhetene garantert ha en høy grad av holdbarhet uten tap av ytelse.

 Lysbildet er også avgjørende

Vakuumposer finnes i mange størrelser og former, men ikke alle poser er kompatible med andre produsenters vakuumforseglere. Det bør sikres at foliene er egnet for fryser, matsikre og rivebestandige. Vesker og rør som er produsert ved bruk av industrielle myknere bør aldri brukes. Topp kvalitet er også etterspurt her, fordi produkter av høy kvalitet tillater for eksempel matlaging i vannbad (sous vide matlagingsprosess og oppvarming opp til 95 grader er mulig) eller bruk i mikrobølgeovn. Ideelt sett brukes poser med en flerlagsfilm, som for eksempel ikke blir skadet av kjøtt ved frysing av skarpkantede bein og innholdet lagres trygt. Et stort utvalg tilbehør er også tilgjengelig for å fullføre utstyret ditt.

    vakuumforsegler-vakuumforsegler-lava-kjøtt-produkter-fersk vakuumforsegler-vakuumforsegler-lava-fersk-mat  vakuumforsegler-vakuumforsegler-lava-v500-modell  vakuumforsegler-vakuumforsegler-vakuum-beholder-lava