elbil ladestasjon solenergi bilmodeller med strøm

Tiden er moden for elbiler

I noen få sinn, når det gjelder elektriske biler, forfølger bildet av en liten varebil som er uegnet for lengre reiser eller til og med turer med familien. Men bildet har lenge vært utdatert, og de elektriske bilene har blitt egnet for daglig bruk.

I begynnelsen av januar 2015, ifølge Federal Motor Transport Authority, var det allerede over 126 000 elektriske og hybridbiler på tyske veier. Selv om dette bare er en liten prosentandel sammenlignet med de nesten 44 millioner diesel- og bensinbiler, øker trenden.

Tiden er moden for elbiler

Fremtiden tilhører elbilen

Med Model S fra Tesla Motors har elbiler til og med blitt veldig tiltalende. Den korte rekkevidden som tidligere snakket mot å kjøpe et elektrisk kjøretøy er nå en saga blott, blant annet takket være Tesla Motors. Allerede i 2017 bør disse kjøretøyene ha en rekkevidde på opptil 1000 kilometer. Flere og flere velger, å selge bilen sin og kjøpe en Tesla -modell. Mens 2650 biler ble kjøpt i 2012, var tallet allerede i 2014 35.000.

elektrisk bil ladestasjon lade batteriene med solenergi

Spesielt attraktiv for byboere: den rimelige smart fortwo elektriske stasjonen. Miljøvennligheten til den manøvrerbare bilen bekreftes også av bilmiljøsertifiseringen med ÖKO TREND. Toppkarakter på alle linjer!

Tiden er moden for den smarte elbilen

Det er allerede flere hybridmodeller fra Porsche. På IAA i Frankfurt presenterte bilprodusenten som tilhører VW sin første elektrisk drevne sportsbil. Fire individuelle seter, 600 hk, en rekkevidde på 500 kilometer og en ladetid på 15 minutter representerer fremgang innen elektriske kjøretøyer. Imidlertid har Porsche ennå ikke avslørt når Porsche Mission E vil være tilgjengelig for kjøp.

elektrisk bil ladestasjon solenergi for bilmodeller

Så langt har det vært relativt få ladestasjoner. Rundt 3000 stykker sammenlignes med nesten 15 000 vanlige bensinstasjoner. Apper og bensinstasjonsfunnere på Internett hjelper i utgangspunktet med å finne en ladestasjon, men utvidelsen, inkludert økonomisk støtte fra EU, planlegges allerede.

elektrisk bil ladestasjon solenergi miljøvennlig

Selv om anskaffelseskostnadene for elbiler generelt er høyere enn for bensin- eller dieselbiler, avbryter de lave vedlikeholdskostnadene, fordelene med forsikringspremien og den gode miljøbalansen denne faktoren igjen. Alle som kjøper elbil i 2015 vil bli fritatt for kjøretøyavgiftsplikt i ti år. Er det verdt å kjøpe en e-mobil? Med Automatisk kalkulator prisen på den nåværende brukte bilen kan bestemmes og brukes som finansieringsgrunnlag for den nye bilen.

Å kjøpe elbil er rimelig

Bilde rettigheter:

Bilde 1: © flickr.com/Seattle kommunale arkiver

Bilde 2: © flickr.com/Robert Couse-Baker

Bilde 3: © flickr.com/Frerk Meyer

Bilde 4: © flickr.com/Automotive Space

Bilde 5: © flickr.com/Michael

Bilde 6: © flickr.com/Maik Meid