takstein gjennomsiktig glass solenergi

Fremtidens energieffektive takstein

Leter du etter et elegant alternativ for ditt varmesystem? Innovasjonen fra SolTech System har allerede løsningen på problemet ditt. Dette er de transparente taksteinene som er laget av spesialglass som kan integrere solenergi i hver bygning. I stedet for betong eller leire er disse taksteinene laget av glass og på denne måten kan solstrålene trenge inn i bakgrunnen.

Det er her den absorberende overflaten er plassert, som deretter overfører solenergien i form av varme direkte inn i varmesystemet eller inn i strømnettet. En veldig stor fordel med SolTech System er at det ikke bare fungerer på solfylte dager, men også når det er overskyet.

 Produsentene forklarer prosessen på denne måten:

Taksteinene i glass gjør at solstrålene kan trenge inn og det spesielle stoffet absorberer energien. Under dette stoffet danner spesielle stråler en kolonne der luften varmes opp av en patentert teknologi og begynner å sirkulere. Denne varme luften er integrert direkte i det eksisterende varmesystemet.

For mer informasjon, besøk selskapets offisielle nettsted på SolTech system.

Gjennomsiktige takstein og solenergi

takstein murstein transparent tak solenergi

Miljøvennlig og bærekraftig takstein gjennomsiktig innovativt glass Elegant og effektivt takstein gjennomsiktige nærbilder

Solenergien brukes optimalt takstein gjennomsiktig solenergi Slik legges glasssteinene Legge takstein gjennomsiktig solar Innovativ eleganse på taket energibesparende takstein i glass