Lei av rotet av kabler når du lader mobiltelefonen? Da bør du bare bytte til trådløs lading. Den gode nyheten er at det allerede er mange alternativer tilgjengelig for deg. Prinsippet er relativt enkelt, og du kjenner det sikkert allerede fra induksjonskokeren. Her strømmer imidlertid den elektriske energien mellom de to spolene, en i ladeholderen og en på baksiden av smarttelefonen. Alt du trenger å gjøre er å plassere telefonen på ladestasjonen, og du er ferdig. Denne innovative ladeteknologien har utviklet seg veldig sterkt i nyere tid, og store selskaper som Starbucks, for eksempel, har begynt å integrere dem direkte i bord og lenestoler. Så du kan enkelt og enkelt lade smarttelefonen og nettbrettet over en duftende kopp kaffe og holde deg online. Ikke mindre interessant er DuPonts plan om å innlemme trådløs ladeteknologi i Corian -arbeidsflaten for det moderne kjøkkenet. Som et resultat vil batteriet praktisk talt alltid være fullt, og mobiltelefonen vil alltid være tilgjengelig. Veldig praktisk for lidenskapelige kokker som ikke kan vare lenge uten smarttelefonen.

lade mobiltelefon kjøpe smarttelefon corian ladestasjon arbeidsflate kjøkkenutstyr dupont

lader mobiltelefon dupont corian ladestasjon drikke kaffe

Men når det gjelder mobiltelefonvennlige møbler, har Ikea helt klart prioritet. Den svenske møbelprodusenten har solgt bord og lys som inneholder en ladestasjon siden 15. april 2015 – en vellykket kombinasjon av enkel, skandinavisk design og innovativ teknologi. Møblene ser helt normale ut og ved første øyekast skiller de seg nesten ikke fra konvensjonelle møbler. Bare en runde pluss viser brukeren hvor ladestasjonen er – veldig stilig og diskret.

Lad mobilen din trådløst. Lad smarttelefonen trådløst. Ikea -frokostmøbler

lader mobiltelefon trådløs trådløs innovativ teknologi møbler ikea

mobiltelefon lader trådløs lading ikea møbler lett smarttelefon

Den trådløse ladefunksjonen er faktisk bare tilgjengelig på de nyere smarttelefonene som Lumia 830 og Lumia 930 samt Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Google Nexus og bedre LG -smarttelefoner er også klare for trådløs lading. Eldre modeller kan også utstyres med et spesielt deksel for trådløs lading. Du kan finne en av disse på Ikea igjen. Den selges under navnet Vitahult.

Men den bedre løsningen er definitivt å skaffe en helt ny mobiltelefon som har en trådløs ladefunksjon. Og hvis du ikke bare er lei av rotet av kabler, men også mobiltelefonkontrakter og forskuddsbetalinger, så bør du definitivt gjøre det kjøpe en ny mobiltelefon i avdrag, for eksempel på telsol.de. Der finner du et stort utvalg av smarttelefoner fra Samsung, Apple, Sony, LG eller HTC. Alle modellene er selvfølgelig tilgjengelige uten kontrakt og i avdrag. Så du forblir helt fri og fleksibel. Ikke glem å ta hensyn til en eksisterende trådløs ladefunksjon! Ha det gøy å surfe!

mobiltelefon lader trådløs ladestasjon smarttelefon bærbar

Lad mobilen din oppladbart nokia lumia smarttelefon