Sakte men sikkert blir smarttelefoner anerkjent som tilsvarende tradisjonelle kameraer for å ta flotte bilder. National Geographic og andre kjente blader publiserer gjentatte ganger bilder som ble tatt med den. Selvfølgelig trenger du gode kameraprogrammer for moderne bilder. Her er våre favoritter for 2019.

Nøyaktig gjengivelse av farger er en viktig prioritet

grafiti og kameraer i forskjellige farger

De beste kameraappene i 2019

Candy Camera Apps

Candy Camera -appene vil bli oppdatert i 2019. Rundt 7 millioner mennesker bruker det for tiden. Du kan ta bilder og redigere dem i sanntid. Det er også en av de beste kameraappene for selfies. Du kan imidlertid bruke den til å fjerne enhver form for ufullkommenhet fra andre bilder.

Velg kameraappene i henhold til prioriteringene du har angitt

eng kamera app flott

Camera 360 -appen

Du kan bruke den til både å ta og redigere bilder. En av de mest moderne applikasjonene på GoogleplayStore noensinne. Animerte temaer og andre morsomme tillegg er tilgjengelige. Hovedversjonen er gratis, men den betalte versjonen gir deg flere funksjoner.

trene på måten kamera -apper

Kamera MX -app

Det er for tiden en av de mest installerte kameraappene i verden. Den har blitt lastet ned omtrent 20 millioner ganger på forskjellige mobiltelefoner. Det spesielle med det er muligheten til å lage flotte GIF -er. Med denne applikasjonen kan du også oppnå oppløsninger av høy kvalitet og krystallklart bilde.

Se etter en kamera -app som fungerer bra i mørket også?

flott rom satt opp kamera app

VSCO -app

Det er den ideelle kameraappen for folk som ønsker å bygge videre på sin tidligere erfaring med å ta bilder. I tillegg til de vanlige redigeringsfunksjonene, kan du lage din egen profil. Du kan dele og diskutere innholdet med andre mennesker.

Gode ​​kameraprogrammer – veldokumenterte minner fra ferien

kamera app brann med venner

Cymera app

Denne applikasjonen er nå lastet ned 330 millioner ganger. Etter nedlasting av bildene er forskjellige klistremerker og optimaliseringer mulig. Med spesialfunksjonene kan du gjøre noe mot uskarpe bilder, og behandlingen av ansiktene er også på et best mulig nivå.

Nattlige bybilder er en gjennomførbar utfordring for en god kameraapp

urban illustrasjon kamera app

Generelle tips

De forskjellige flotte kameraappene som vi har dekket, har forskjellige fordeler. Det er også flere versjoner fra tidligere år. Finn noe som passer best for din stil, og sørg for å laste ned den nyeste versjonen for Android.

 Du kan skildre objekter i bevegelse med en mobiltelefon og en god kameraapp

flott ide for fotogadets kameraapp