Trenger du et nytt telefonveske??

Smarttelefoner og nettbrett har vært en integrert del av hverdagen vår i lang tid. Med alle sine fordeler og ulemper, har disse elektroniske verktøyene merkbart endret våre liv slik vi har kjent dem, permanent. Den mellommenneskelige kommunikasjonen og informasjonsflyten er nå på et revolusjonerende nivå og er ofte ukontrollerbar. Og til tross for skadelig stråling og mobiltelefon nakkesyndrom, elsker vi mobiltelefonene våre så høyt. Det sier seg selv at de fleste av oss legger stor vekt på hvordan mobiltelefonen vår ser ut og hvor praktisk den er å bruke. Det er ganske enkelt ingen tvil om at smarttelefoner er et av de viktigste tilbehørene for mange av oss. Det er derfor ikke rart at markedet har etablert et stort segment bare for mobiltelefontilbehør. Og det blomstrer faktisk. Du finner et ubegrenset utvalg av smarttelefontilbehør i alle spesialforretninger, i store varehus eller online. Mobiltelefonbeskyttelsen er spesielt populær. Disse er ikke bare nyttige for å beskytte telefonen mot riper og støt, men de spiller også en ekstra dekorativ rolle.

Mobiltelefon beskyttelsesdeksel og sommerblomster

mobiltelefon deksel blomster tusenfryd margaritter herbarier

Et mobiltelefon beskyttelsesdeksel er i prinsippet ikke dyrt og er også veldig enkelt å bytte. Spesielt tenåringer og trendbevisste mennesker har en tendens til ikke bare å ha et beskyttende deksel, men flere samtidig. Du kan dekorere mobiltelefonen din slik du vil og gjøre den til en del av antrekket. Du har sikkert sett mange forskjellige design og modeller av et mobiltelefon beskyttelsesdeksel, og kanskje du har mer enn ett hjemme.

Men vi er overbevist om at svært få av dere har sett et så unikt beskyttelsesdeksel for smarttelefonen som denne herfra House Of Blings Etsy -butikk.

Blomstrende delikatesse på smarttelefonen

mobildeksel kamille eng blomster herbaria

Vi snublet over det ved et uhell mens vi lette etter fancy mobiltelefontilbehør. Det var som kjærlighet ved første blikk! Du kan ikke forklare det, men du kan føle det med en gang. Det var det – den riktige beskyttende mobiltelefonvesken. Hva er så spesielt og unikt med det? Blomstene! De gjennomsiktige omslagene er dekorert med delikat herbaria. Alt ble dyktig laget for hånd og laget med stor oppmerksomhet på detaljer og natur. De stilige beskyttelsesdekslene kan enkelt bestilles online og passer til nesten alle mobiltelefonmerker og -modeller.

Men nok snakk! Overbevis deg selv om det! Ha det gøy å bli overrasket og velge!

Sommeren kan komme!

mobiltelefon deksel herbaria lilla blomster sommerblomster

Noen av blomstene er formet til delikate trær

mobiltelefon deksel blomster tre rosa blomster

Disse ser spesielt flotte ut på en hvit overflate

mobiltelefon deksel blomster tre rosa blomster herbaria samsung galaxy

mobildeksel blomster tre sommerblomster herbaria

Du kan velge mellom forskjellige farger og former

mobiltelefon beskyttelsesdeksel blomster tre hvit yarrow herbaria

mobiltelefon deksel blomster tre oransje blomster herbaria

En glad sommerblanding

mobiltelefon smarttelefon sommerblomster blomstrer herbaria

Eller kanskje vårlignende kirsebærblomster?

mobiltelefon deksel blomster vårgrener kirsebærblomster herbaria

Tusenfryd og ryllik – rett og slett klassikeren

mobiltelefon beskyttelsesdeksel blomster harbaria tusenfryd

Finn din favoritt!

beskyttende omslag blomster herbaria blomster

Hva med noen lilla blomster?

mobiltelefon deksel blomster sommer blomstrer lilla herbaria

Eller foretrekker du det litt mer fargerikt?

smarttelefon beskyttelsesdeksel blomster trend vårblomster sommer