Det er mange grunner til at man bør investere i høyteknologiske gadgets. Man vil gjerne nyte livet på en mest mulig moderne måte. Ofte betyr det å leve mer økologisk og moderne. Vår jobb er å holde deg oppdatert om de siste innovasjonene. Her er våre ideer for mai på et øyeblikk!

Liste med de beste gadgets for mai 2019

Garmin Forerunner – den siste sportsklokken

Dette er en flott sportsklokke for både vanlige idrettsutøvere og profesjonelle idrettsutøvere. Du vil bli overrasket over funksjoner som kanskje ikke engang har falt deg i tankene. Men de er ekstremt nyttige og vil øke effektiviteten din sterkt under trening. I tillegg er denne klokken et eksempel på moderne gadgets som er super bærekraftige og holdbare. Den har en overflate som er ekstremt vanskelig å skrape.

Den ultramoderne klokken for idrettsutøvere for 2019

forerunner mai 2019 gadgets

Google Pixel 3a XL – mye for pengene

Hvem som helst kan ha en mobiltelefon med et super effektivt kamera akkurat nå til en veldig rimelig pris. Dette er mulig takket være det nye produktet fra Google – Google Pixel 3a XL, som har vært på markedet siden begynnelsen av mai. Denne modellen har også en veldig kraftig prosessor og en stor skjerm.

Med den vil du sikkert fange de flotte øyeblikkene av sommeren.

Se etter en mobiltelefon med et supermoderne kamera?

Google Pixel -telefon flott 3a XL

Trådløse hodetelefoner – Stuffcool Stuffbuds

Vi trenger knapt å si noe om nytten av trådløse hodetelefoner. De er en viktig del av lister over moderne gadgets, men blant de hundrevis av alternativer er det vanskelig å avgjøre hvilken som er best. Kul design og effektivitet i arbeidet er kombinert på en utmerket måte i Stuffcool Stuffbuds -modellen. De har også vært på markedet siden mai.

Den nyeste modellen av trådløse hodetelefoner som brukes?

hodetelefonidé ny i mai

Moderne høyttalere med et klassisk design – Zakk Woodstock

Det er nå super moderne at du kombinerer klassisk design med funksjonaliteten til moderne gadgets. Dette er akkurat tilfellet med Zakk Woodstock -høyttalerne. Den tradisjonelle karakteren oppnås gjennom tre -touchen. Men bak det ligger de mest moderne prestasjonene når det gjelder lydkvalitet og batterikapasitet.

Moderne høyttaler med tradisjonelt design

bærbar bluetooth kan tenke seg

Gamig News – mai 2019

Hva ville den høyteknologiske verden vært uten de siste spillnyhetene? Den supermoderne versjonen av Mortal-Kombat er her, og dette er nummer 11. Dere med moderne spill-PCer og andre gadgets vil virkelig glede seg over det!

Har lyst på det siste innen gaming?

videospill mai 2019

De nye sportsklokkene overrasker med funksjonalitet

se gadgets i mai 2019

Holdbarhet er en av de viktigste egenskapene til den nye generasjonen hodetelefoner

Stuffcool flotte hodetelefonpropper