Nyttige gratis gadgets for deksler på skrivebordet i Windows 7

Gratis gadgets for Windows -skrivebordet

Selv om Microsoft tilbyr offisiell gadgets -støtte for Windows 7, er det fortsatt en flott måte å ha nødvendig, kommende informasjon. Du kan kontrollere driftsatferden til hovedprosessoren og harddisken, foreta online -anrop, sjekke været på et øyeblikk og mye mer.

Gadgetene er knyttet til systemressursene, så du må være veldig forsiktig med hvilke data du laster ned. Ta en nærmere titt på vår liste over de 25 beste gadgets for Windows for å finne noen imponerende alternativer for deg selv.

App Launcher – gratis gadgets for Windows 7 -skrivebordet

Nyttige gratis gadgets for Windows 7 -skrivebordet

App Launcher Gadget er et enkelt verktøy som fungerer som en hurtigstartlinje som du kan dra hvor som helst på skrivebordet. Ordne deretter favorittprogrammene dine.

Aksjemåler

Nyttige gratis gadgets for Windows 7 -skrivebordet

Sjekker denne gadgeten automatisk hvert 10. minutt, men du kan Kryss avi-Forkort tiden. Diagrammer og konfigurerbare alarmsignaler fullfører funksjonene.

 8 gadget -pakker

Screen8GP gratis gadgets for Windows 7 -skrivebordet

Selv om Windows 8 ikke lenger støtter funksjonaliteten til gadgeten, lar tredjepartsprogramvaren plassere gadgetene for Windows Vista og Windows 7 på skrivebordet takket være 8Gadget Pack. Denne pakken inneholder en samling enheter samt systeminnstillinger som aktiverer gadgetene i Win8.

WeatherBug

Nyttige gratis gadgets for Windows 7 -skrivebordet

Blant alle de værbaserte gadgetene tar Weatherbug det mest spurte stedet, men det er med god grunn. Enheten gir fullstendig, oppdatert og forutsagt informasjon gjennom lettfattelig illustrasjonsmateriale. Brukere kan til og med velge hvilken værserver de skal hente informasjonen fra.

Batterimåler 1.0

Batterimåler Nyttige gratis gadgets for Windows 7 -skrivebordet

Batterimåleren viser detaljert informasjon om gjeldende batteriapplikasjon på en veldig saklig og enkel måte. Hvis du er bekymret for energiforbruket, kan du fortsatt se hvor mye strøm som er brukt til å lade batteriet.

Drives Meter 2.2

Drives Meter Nyttige gratis gadgets for Windows 7 -skrivebordet

Hvor raske er disse diskettstasjonene? Finn ut med Drives Meter. Den gir informasjon om sanntidshastigheten knyttet til dataoverføringen.

 currency meter2 Nyttige gratis gadgets for Windows 7 -skrivebordet

 Digital klokke

DigitalClock -gadgets for Windows 7 gratis   Desktop ControlSystemGratis nyttige gadgets for Windows 7 -skrivebordskontrollsystemet  Margunotebookinmargunotebookin Nyttige gratis gadgets for Windows 7 -skrivebordetStoppeklokkeGratis stoppeklokker for Windows 7

UnitConverter

UnitConverter Nyttige gratis gadgets for Windows 7 -skrivebordet

Windows Gadgets dekker

Windows Gadgets Dekker gratis gadgets for Windows 7

Trådløs nettverksmåler

Trådløs nettverksmåler Nyttige gratis gadgets for Windows 7 -skrivebordet