Reisepakker og WiFi – bruk smarttelefonen billig på ferie

De fleste av funksjonene til moderne smarttelefoner er neppe tenkelige uten internettilgang; mange mennesker vil ikke klare seg uten denne funksjonaliteten, selv når de er på ferie. Det er spesielt lurt å bestille spesielle reisepakker og bruke gratis WiFi når du er i utlandet.

Reisepakker smarttelefonferie sommerferie sjø

Spar penger med reisepakker

I EU har kostnadene for datamengder i utlandet blitt redusert merkbart, men de kan fortsatt vise seg å være ufattelig høye for intensive brukere av elektroniske tjenester, spesielt hvis de liker å se på videoer eller få tilgang til komplekse nettsteder.

I slike tilfeller er det tilrådelig å bestille spesialtariffer som inneholder et visst datavolum (f.eks. 500 MB) til en fast pris. Selv om kostnadene for slike pakker varierer fra leverandør til leverandør, er de ganske billige sammenlignet med roamingkostnadene. Leverandører som f.eks www.deutschlandsim.de tilbyr også kontrakter, der et visst internettvolum for utlandet allerede er inkludert.

Reisepakker smarttelefon ferie sommerferie strand sjø

Fremfor alt utenfor EU bør slike utenlandske pakker brukes, da det noen ganger ikke er noen forskrifter og til og med en minimal bruk av Internett kan føre til høye kostnader.

Reisepakker smartphone ferie kaffe fairy sommerferie

Wi -Fi – gratis på de fleste hoteller

Hvis du trenger internettilgang for smarttelefonen mens du er på ferie, bør du vurdere dette når du velger hotell: De fleste overnattingssteder tilbyr gratis WiFi eller mot en liten avgift, som alle online -tjenester kan brukes trygt med. I dag er gratis Wi -Fi også tilgjengelig i fellesområdene.

Reisepakker smarttelefonferie sommerferie byreiser

Konklusjon

Høye internettavgifter i utlandet – du kan unngå dem ved å bestille spesielle reisepakker og bruke WLAN på hoteller eller offentlige områder. I EU og spesielt utenfor det kan selv en liten mengde internettbruk føre til ekstremt høye kostnader.

Bilde rettigheter: 

Bilde 1: Bigstockphoto.com Copyright Maridav

Bilde 4: Bigstockphoto.com Copyright AntonioGuillem