Reparasjon av iPhone -skjermen og det som beskytter mot riper

Gleden over den nye smarttelefonmodellen, spesielt hvis den er fra Apple, kan rett og slett ikke beskrives. Du holder den endelig i hendene og undrer deg over den spisse designen, komforten og ytelsen. Den høye prisen tilsvarer den legendariske kvaliteten som ikke kan overgås …. Men hva skjer egentlig når din populære og verdifulle iPhone når bukse- eller jakkelommen? Hvor, i tillegg til mynter og nøkler, også samler mye støv? Det ser likt ut, og enda verre, for iPhone i en kvinnelomme. Det er farlige hårklipp, penner og individuelle mynter som kan være ødeleggende for iPhone -skjermen. Ikke å glemme er de stadig tunge nøkkelringene som kan sette fryktelige merker på iPhone. En reparasjon av en iPhone -skjerm vil ikke være billig, og det er bedre å ikke kommentere tiden det tar.

Vær innovativ, unngå iPhone -skjermreparasjon

iPhone -skjermreparasjon GLAZ -emballasje

Ingen panikk! Heldigvis jobber fagfolk ustanselig med å forbedre livskvaliteten vår, som nå inkluderer iPhone. GLAZ Liquid Protection er din innovative løsning iPhone -skjerm eller sparer iPad for tegn på bruk. Vi testet også GLAZ -væsken og ble først imponert over emballasjedesignet.

GLAZ -emballasjen, som inneholder væskebeskyttelse for 3 enheter (iPhone, iPad og AppleWatch), ser enkel, elegant og tiltalende ut.

Enkelt, elegant og kommunikativt

iPhone -skjermreparasjon GLAZ -emballasje 5

Førstehjelpssett til iPhone

iPhone -skjermreparasjon GLAZ -emballasje 2

Følg bruksanvisningen

iPhone -skjermreparasjon GLAZ -emballasje 4

Det er en pakke per enhet som hver inneholder 3 små poser: -I den første finner vi en rengjøringsklut fuktet i alkohol, i den andre – 1 mikrofiberduk og i den tredje er den faktiske væsken, som beskytter skjermen mot riper.

GLAZ- Væske- beskytt det du elsker

iPhone -skjermreparasjon GLAZ -emballasje 3

Påfør forsiktig og la tørke

iPhone -skjermreparasjon GLAZ -emballasje 6

De brukes i den rekkefølgen vi presenterte komponenten. Rengjør først iPhone med alkoholen, og tørk den deretter grundig. Til slutt fordeler du beskyttelsesvæsken over overflaten på iPhone. Dette påvirker ikke funksjonen til finelektronikken. Beskyttelsesvæsken skal fordeles jevnt overalt, og det er her den største utfordringen for en Apple -bruker kommer:

Etter påføring av beskyttelsesmiddelet, la iPhone tørke i 12-30 timer. Det betyr – ingen Facebook og ingen Twitter, men hvis du vil ha en iPhone -skjerm uten riper, må du bare gå gjennom den eller, enda bedre, bytte til iPad.

Vær bekymringsløs i et år

iPhone-display-reparasjon-GLAZ-emballasje-7

Test den nye iPhone -beskyttelsen og dra nytte av dens kvaliteter!