I mange forretningssektorer har det i mange år vært vanlig og til og med obligatorisk å gi kunder eller forretningspartnere salgsfremmende varer som gaver. De virkelige klassikerne for dette er salgsfremmende penner. Disse blir sett på som et kommunikasjonsmiddel og å overlevere dem har nå blitt som å bytte visittkort.

Allerede i 1940 er ideen til denne pennen oppstod, men den ble ikke realisert og ble markedsført før i 1950, takket være Marcel Bich fra BIC -selskapet. Så tradisjonen med å skrive ut på kulepenner ser tilbake på en lang historie.

Salgsfremmende penner hører rett og slett hjemme i reklameporteføljen til hvert selskap. De brukes som en eksklusiv salgsfremmende gave og som en gave. De har etablert seg som trykte salgsfremmende varer i alle bransjer.

salgsfremmende penner reklameartikler trykte penner

Fordelene med å skrive ut på kulepenner

Kulepennene som er trykt som reklameartikler, er ideelle gaver til kundene dine. Utvalget av produkter, farger, design og materialer lar deg velge akkurat den riktige modellen for din bedrift. Et annet og viktig plusspunkt er det relativt store utvalget av varer fra forskjellige prissegmenter. Men det viktigste og den virkelige årsaken til disse salgsfremmende elementene er den høye fordelen, skriveytelsen og den direkte, langsiktige effekten på kundene.

Så sett firmaets logo i rampelyset. på hach.de finner du et stort utvalg av kulepennemodeller, farger og utskriftsalternativer etter bestilling. De utviklet til og med en produktdesigner, som gir deg muligheten til å lage designet selv. Ellers kan du få hjelp og spesialråd fra trykkeriene.

Kulepenner kan skrives ut på salgsfremmende penner

Utskriftsprosess og skriftplassering

Kulepennen uten et individualisert trykk mister reklameeffekten. I reklameproduktindustrien brukes hovedsakelig silketrykk og putetrykk. Du kan skrive ut hvilken som helst ønsket artikkel med den. Digital utskrift gir større spillerom og kan finpusse salgsfremmende penn litt. Det er ingen grenser her – skrift, prøver og til og med fotorealistiske utskrifter er mulige.

Ha reklameartikler trykt på penner

For dine langsiktige og spesielle kunder, på HACH kan du til og med designe et unikt engangsstykke av høy kvalitet eller en Senator kulepenn med Senator HD-utskrift. I denne prosessen brukes en spesiell lakk for å beskytte optikken av høy kvalitet.

Enten du vil plassere firmalogoen eller annonseringsmeldingen på siden, foran, på akselen under eller over, eller om du vil skildre noe på klippet, er alt mulig med utskriftsprosessen.

Vi vil gjerne gi deg et tips. Hver av oss kan dra nytte av denne ideen for den kommende Valentinsdagen. Med en individualisert kulepenn, krus, pose eller hva du vil, vil du overraske dine nærmeste og gjøre dem lykkelige.

   salgsfremmende varer kulepenn kulepennetrykk

trykte kulepenner salgsfremmende penner kulepenner

salgsfremmende penner har penner trykt