Smarte og samtidig uvanlige kjøkkenhjelpere er morsomme, og de kan virkelig gjøre hvert måltid forberedt lettere. De er kule og kan også fremme vår helse. I tillegg gir de vanligvis et smil til ansiktet ditt – av glede, lettelse og overraskelse på samme tid! Dette er kriteriene for hvilke vi valgte følgende 7 kjøkkenutstyr. Noen stenger også Høyteknologisk teknologi med en!

De kjente kjøkkenhjelperne med en forskjell

Denne uvanlige kjøkkenhjelperen kalles en selfie -brødrister

selfie toster nye flotte kjøkkenutstyr

Kjøkkenutstyr for toasts med en selfie

Elsker du selfiene, men vil trekke deg fra den digitale verden? Hva med en selfie -brødrister? Det eksisterer faktisk, og det kan nå sette favorittbildene dine fra Instagram på deilige brødskiver.

Coravin kjøkkenutstyr for åpning av vin

Coravin system for åpning av vin på kjøkkenet

Åpne vinen litt lettere

Å åpne vin er ikke lenger en komplisert oppgave. Fordi det er utrolig mange kjøkkenhager som vil hjelpe deg med å trekke korken og nyte denne fantastiske drikken. Du kan se en slik innovasjon i vårt neste eksempel – Coravin kjøkkenhjelper for åpning av vin. Det gjør de vakre vinkveldene enda mer behagelige enn før.

Kompliserte retter er enkle

Sushi Bazooka – et annet eksempel på en fancy og praktisk kjøkkenhjelp

Sushi Bazooka er en god idé

Forbered sushi med en bazooka

Denne oppfinnelsen er super morsom og super nyttig på samme tid. Sushi Bazooka kjøkkenhjelper vil umiddelbart hjelpe deg med å lage en god sushi selv.

 OXO 3-i-1 gode grep for avokado

avokado kjøkkenutstyr 3-i-1

Mer avokado i menyen og dette – veldig enkelt

Det er så mange forskjellige avokadooppskrifter som er helt sunne. Men å skrelle og fjerne kjernen i denne frukten er ikke så lett. Du mister ofte halvparten av det i prosessen, noe som er synd og litt for dyrt. Dette vil ikke lenger være tilfelle med følgende flotte kjøkkenhjelper OXO Good Grips 3-in-1!

Gizmo Snap ‘N Strain for drenering av vann

Gizmo Snap 'N Strain kjøkkenutstyr til pasta

Bare lag god pasta

Nudlene ser ut som en veldig enkel rett, men det er også finesser i forberedelsen. Å helle av vannet etter koking kan være en spesielt vanskelig ting å gjøre. Men med kjøkkenhjelperen Gizmo Snap ‘N Strain løses dette veldig enkelt. Passer også til andre produkter.

Flere ferske råvarer på kjøkkenet

Click and Grow – kjøkkenutstyr

klikk og vokse planter vokser - idé

Klikk og vokse

Vi lovet høyteknologiske kjøkkenutstyr og her er de! Dette er en moderne og veldig nyskapende stasjon for dyrking av planter hjemme. Click and Grow er navnet på innovasjonen, og du kan bruke den til å dyrke oregano, basilikum, tomater og mye mer.

Kjøkkenutstyr for mer friskhet

Prepara Herb Saver kjøkkenhjelperidé

Prepara Herb Saver

Prepara Herb Saver er et annet høyteknologisk kjøkkenhjelpemiddel, og du kan holde urter friske med denne. Produsentene lover opptil tre ukers friskhet!

Dette er våre anbefalinger for et sunnere og morsommere liv på kjøkkenet for 2019! Du kan få de fleste av dem på de vanlige salgsstedene på Internett!