Spotify er en veldig populær smart applikasjon for folk som identifiserer favorittmusikken sin og ønsker å høre den igjen og igjen. I lang tid hadde dette produktet, som ble utviklet i Sverige, neppe et seriøst alternativ noen steder i verden. Utviklingen av forskjellige funksjoner i Spotify -appen har bidratt betydelig til dette. Men for en stund nå har det vært en spesielt seriøs konkurrent på markedet, og det er Apple -musikk.

Spotify -brukere har tilgang til et uendelig antall sanger

liste over sanger musikkapper

Konkurransen mellom Spotify og Apple Music

I den sosiale diskusjonen om høyteknologiske innovasjoner blir begge appene ofte sammenlignet i detalj. Stort sett kommer man alltid til at Spotify er den populære applikasjonen. Det ser fortsatt ikke ut til å endre seg i 2019. Begge appene har nå veldig like funksjoner.

Mange fans av de tilpassede musikklistene har problemer med å bestemme seg for den ene eller den andre varianten. Både Spotify og Apple -musikk kan brukes til å laste ned favorittsangene og albumene fra iTunes nedlasting. Millioner av sanger er tilgjengelige. Begge støtter å lytte til musikk offline, noe som også er en stor fordel i forhold til andre lignende applikasjoner. Men Apple -musikk har fortsatt mye å lære av Spotify, og det vil åpenbart ikke endre seg i år.

Denne appen scorer med sin brukervennlighet

musikk -apper flotte hodetelefoner

Hva mer trenger Apple -musikk å lære?

Det er en rekke funksjoner som Apple musikk må følge med på. Noen er spesielt merkbare. Som et eksempel mangler Apple musikk fortsatt en fullt funksjonell mediespiller. I tillegg er registrering eller tilgang til appen ofte relativt vanskelig. Selv om Spotify har en testet positiv opplevelse med Mac iOS Android og Windows, har Apple musikk fortsatt store problemer med noen plattformer. Utviklingen av denne appen er fortsatt veldig god de siste årene, og er derfor egentlig ikke et dårlig valg.

Appen fungerer med alle plattformer

fantastiske mannlige musikkapper

Du kan lage flere flotte lister samtidig

musikkapper - flott spotify

Apple Music blir mer og mer populært

eple musikk med hodetelefoner musikkapper

Ifølge brukere og eksperter har denne appen imidlertid fortsatt mye å forbedre

musikk -apper en flott mobiltelefon