Dronene er et veldig hett tema for øyeblikket, og utviklingen deres kan knapt følges opp med mindre du bare håndterer dem. Nye produkter kommer ut så raskt! Men nå ser det ut til at vi virkelig stiger til et helt nytt nivå. Fordi snart forventer vi en toppmoderne tankestyrt drone på markedet. Den nye oppdagelsen heter Udrone, og vi var umiddelbart nysgjerrige på å finne ut mer om den. Kanskje du også?

Udrone har en veldig attraktiv design

udrone rød og svart

Hvordan kan du faktisk kontrollere Udrone med tankene dine??

Teknologien som ble integrert i produksjonen av disse dronene kalles hjerne-datamaskin-grensesnittet. En slags diademformet tilbehør tilhører den. Hjernen-datamaskin-grensesnittet som er nevnt er integrert i det. Dette gjør det også mulig å kontrollere Udrone gjennom tanker.

Selve dronen er veldig liten og kompakt – dette forenkler også kontrollen. Ansiktsuttrykkene samt signaler kan sendes til dronen. Med et blunk i øynene kan du få dem til å ta et bilde av deg. Er det ikke virkelig utrolig at slike futuristiske teknologier allerede er tilgjengelige? HD -kameraet er ekstremt stabilt og garanterer videoer og bilder av høy kvalitet. SubjectTracking gjør det mulig for dronen å gjenkjenne hvordan personen som kontrollerer dronen beveger seg. Hun følger den deretter, uansett hvor hun går. Ved hjelp av en smart enhet kan du aktivere tilleggsfunksjoner og styre dronen over en større avstand.

Å ta en selfie er nå på et øyeblikk

lage foto selv drone

Hva indikerer denne oppfinnelsen?

Vi vet allerede at tankene våre er veldig viktige for våre liv. I fremtiden vil dette ikke bare være en teori! Produkter som denne oppfinnelsen vil ganske enkelt demonstrere det tydelig. Tankekontrollert utstyr brukes også til å trene konsentrasjon og selvutvikling.

Udrone er veldig kompakt

true - komponenter udrone

Mange ville ta en tankekontrollert drone på ferie

med udrone -dronen på stranden

Dronekontrollen kan også være en øvelse i konsentrasjon

flotte tanker - lag en drone selv

Interessant design, enkel å bruke

flott lomme drone idé

Her er alle artiklene relatert til Udrone

forskjellige deler av dronen - idé