vespa scooter laget av stripete tre

Den originale Vespa -scooteren av Carlos Alberto

I det siste har små scootere blitt veldig populære igjen, og spesielt de med et originalt design som denne fra Carlos Albertos Vespa -scooter har gitt folk den unike muligheten til å uttrykke sin egen personlighet. Designeren laget scooteren for datteren Daniella.

Med sin elegante design, glatte, buede linjer og laminerte løvtre av høy kvalitet, ser ikke Vespa-scooteren ut som den var fra 1960-tallet. Vespa er en 50cc scooter som er veldig lett å kjøre og samtidig kan oppnå ganske tilstrekkelig hastighet for urbane forhold.

Hvis du ser nøye ut, kan du føle oppmerksomheten på detaljer. Carlos Alberto mestret chassiset og alle andre deler av scooteren for hånd med mye tålmodighet og kreativitet. Motoren er veldig smart gjemt under et tredeksel, og til og med felgdekslene er elegant laget av stripet tre.

Finstripet av fint løvtre

vespa rulle liten og fin

En velfortjent tur med din egen skapelse

roller av carlos alberto

Selve setet er ergonomisk formet og laget av tre

vespa scooter med et komfortabelt sete

Alt har vært tenkt på

vespa trescooter motoren

Vespa -scooteren med en spesiell karakter

vespa roller original design laget av tre

Vespa -scooteren er en fantastisk motorisk skapelse som er unik og veldig spesiell. Nyt den kule designen, og hvis du vil lære mer om designerens arbeidsprosess, kan du besøke hans offisielle nettsted.