Flokete kabler, flere eksterne harddisker, utdatert programvare, for store datamengder. Du er sannsynligvis kjent med disse problemene som ofte uunngåelig oppstår i hverdagen på kontoret. Gi mer ro og ro, mer effektivitet og hyggelig og profesjonelt arbeid ved å overlate noen ting til andre som eksterne tjenester. Moderne arbeidere sitter ikke lenger i et rom fullt av datamaskiner, men jobber fleksibelt og sikkert hvor som helst takket være virtuelle servere.

virtuell server arbeid effektivt hjemmekontor

Jobber på høyeste nivå

Å jobbe i skyen blir mer og mer populært i Tyskland. I flere år har store tjenesteleverandører tilbudt moderne virtuelle servere for selskaper og privatpersoner. I mellomtiden Valg av forskjellige pakker som med 1und1, så stor at alle kan få maksimal ytelse for sine individuelle krav.

Selvstendig næringsdrivende og små og mellomstore bedrifter tjener først og fremst på at de mottar de samme IT-ressursene og applikasjonene som store selskaper. Som en del av det som kalles “cloud computing”, kan selv ditt minste kontor eller hjemmekontor gjøres til en arbeidsplass av høy kvalitet.

Kostnadseffektivt og oppdatert

Du trenger ikke å bekymre deg for konstante programvareoppdateringer, og du må heller ikke kjøpe ny maskinvare eller programvare som overholder de nyeste standardene med jevne mellomrom. Serverpartneren gir deg alt dette. Dette sparer både penger og tid og krefter du trenger for å søke etter og kjøpe nytt utstyr. Energikostnader kan også spares ved å outsource serveren. Færre enheter i huset betyr også mindre energiforbruk.

Mer plass til andre ting

Små kontorrom eller stuer med et integrert arbeidsområde drar spesielt fordel av eliminering av store tekniske komponenter som servere, harddisker, etc. Det er heller ikke mange kabler som uunngåelig forårsaker rot på hver arbeidsstasjon. Du kan bruke ledig plass til å gjøre atmosfæren i rommet mer behagelig og dermed øke din egen produktivitet. Planter eller moderne avslappende sofaer, for eksempel, sikrer mer balanse.

cloud virtual server hjemmekontor

Trygg og fleksibel

Sikkerhet er en veldig viktig sak i den digitale tidsalderen. Velkjente serverleverandører jobber med vellykket SSL-kryptering og tilbyr optimal beskyttelse mot hackerangrep. I tillegg er datasentrene blant de mest moderne når det gjelder dataoverføring og tilgjengelighet. Takket være den virtuelle datalagringen kan du ringe og utføre dokumenter, presentasjoner eller jobbe på nettstedet hvor som helst. Dette betyr at arbeidsplassen ikke lenger er begrenset til kontoret eller hjemmekontoret. Det pleier å være mulig å jobbe på hvilken som helst kafé, på stranden eller i et feriehus.

Mindre problemer

En av de store fordelene med virtuelle servere som administreres av tjenesteleverandører er at problemer kan outsources. Det spiller ingen rolle for deg om kablene er løse eller at harddiskene ikke fungerer som de skal. Vedlikehold og fornyelse av enhetene er tjenesteleverandørens ansvar, så du vil ikke lenger bli konfrontert med slike problemer.

virtuell server energieffektivt kontor hjemmekontor

virtuell server arbeid effektivt kontor hjemmekontor nettbrett

Det er også ulemper?

Hver mynt har to sider, så det er også en ulempe når det gjelder temaet “virtuelle servere”. Den største ulempen er din avhengighet. Produktene og ytelsen din er avhengig av tjenesteleverandøren. Hvis han endrer strukturer eller tilbud, må du tilpasse deg. Tross alt kommer tjenesteleverandørens forretningsinteresser foran dine. Det er derfor spesielt viktig å tenke på hvilken serverpartner som er riktig for deg på forhånd. Sammenlign forskjellige leverandører og undersøke følgende aspekter:

  • Datakraft
  • Oppbevaringsplass
  • Tiltenkt bruk
  • Kontraktstid
  • Sikkerhetsegenskaper
  • Anmeldelser fra andre forbrukere

Hvis du vet hva du trenger og hvem som kan tilby deg disse tjenestene, kan du starte moderne arbeid med den virtuelle serveren i bare noen få trinn.

Bilderettigheter: Flickr Cloud Computing – I skyen Bilder fra Blue Coat CC BY-SA 2.0 Noen rettigheter forbeholdes