Når det gjelder infrarød oppvarming, er Welltherm GmbH, med base i Lüdenscheid, en av de ledende leverandørene som har gjort seg bemerket i Europa med sin innovative teknologi. Selskapet utvikler og produserer infrarøde varmeovner av høy kvalitet Made in Germany. Spesialisten innen infrarød teknologi legger særlig vekt på presis og forsiktig behandling, de beste materialkomponentene og sertifisert produktsikkerhet. I tillegg til mange standardsystemer, tilbyr produsenten også helt individualiserte løsninger som er skreddersydd for kundens krav.

welltherm-1600x1200

Erfaring og den nyeste teknologien

Welltherm GmbH kan se tilbake på flere tiår med erfaring, som inkluderer både utvikling og produksjon av komplekse varmeelementer for industrielle applikasjoner. Det handler om medisinsk teknologi, bilindustrien og laboratorieutstyr. Selskapet lar erfaringen fra dette strømme inn i konstruksjonen av dets infrarøde varmesystemer og oppnår dermed effektive resultater som sikrer temperaturkontroll i den grad og pålitelig prosessikkerhet. Welltherm forbedrer stadig enhetene sine og stoler på de nyeste teknologiene for en banebrytende fremtid. Sist men ikke minst har disse aspektene gjort selskapet til en av de ledende ekspertene på Oppvarming med infrarød laget.

Infrarød varme i 6 trinn fra Welltherm

Med to salgskontorer, 20 lokasjoner og et partnernettverk, tar selskapet vare på sine kunder. Selskapets nettverk strekker seg fra det nordlige Norderstedt nær Hamburg ned til Hilzingen i Sør -Tyskland. Målet er å sikre at kunder fra regionene rundt stedene får best mulig tilgang overalt. Welltherm følger sine kunder helt til behovsbasert infrarød oppvarming og sørger for at alle nødvendige trinn blir fulgt. Selskapet gjør dette som følger:

welltherm-2-1600x1200

Infrarødt oppvarmingsprosjekt med Welltherm

  1. Trinn: Ta kontakt

Diskuterer behov og kundeforespørsler. Analyse av den gitte situasjonen og råd på telefon.

  1. Tredje trinn: måling på stedet

Besøker kundens lokaler. Vurdering av innsats og målinger.

  1. Trinn: Bestemmelse av behov

Nøyaktig bestemmelse av krav og dimensjonering av varmeanlegget. Komponentanalyse og innsatsestimering.

  1. Trinn: prosjektplanlegging

Lage en prosjektplan og inndeling av arbeidstrinnene. Koordinering av implementeringstiden med alle involverte parter.

  1. Trinn: Installasjon på stedet

Installasjon og justering av det infrarøde varmesystemet. Implementering av alle relevante tiltak og igangkjøring.

  1. Trinn: Endelig aksept

Kontroll av systemet og felles funksjonell og sikkerhetsrelevant aksept på stedet.

Infrarød oppvarming: systemet

Infrarøde varmeovner avgir varmestråler som absorberes av alle faste gjenstander i rommet. Den lagrede varmen kan, avhengig av objektet, slippes ut i miljøet over flere timer. Luften i rommet trenger ikke å varmes opp permanent, slik det er med vanlige varmesystemer. Den generelle velferden til mennesker som oppholder seg i rom oppvarmet av infrarøde systemer øker. Samtidig sikrer systemene bærekraftig tørre vegger, noe som bidrar til å redusere dannelse av mugg og generere betydelig mindre støvakkumulering. Alle Welltherm-enheter er VDE-sertifiserte og kan installeres på vegger, tak eller som frittstående enheter.

Vekst sikrer fremgang på Welltherm

Allerede i 2013 bestemte selskapet seg for å bygge et romslig tilbygg på Wibschla 22 -stedet i Lüdenscheid. Et nytt bygg på rundt 1000 kvadratmeter og utvidelse av produksjons- og logistikkbygningene fulgte kort tid etter. Med den omfattende ekspansjonen og nye bygninger reagerte selskapet på vekstfasen de siste årene og tar dermed avgjørende nye skritt mot en vellykket fremtid. Spesielt bemerkelsesverdig er selskapets engasjement innen Bedriftens samfunnsansvar samt tilhørende bedriftsfilosofi. En kjent samarbeidspartner for Welltherm GmbH, som bidrar til implementeringen av viktige hovedmål for selskapet, er Rems-Murr barnekongerike-et initiativ fra distriktsforeningen til den tyske barnevernforeningen Schorndorf / Waiblingen e.V..