Det er midtsommer, temperaturen ute stiger og humørbarometeret vårt er det samme. Men nå vil vi tilbringe lengre tid utendørs, hvor vi kan nyte ren avslapning, mye fred og ro etter en anstrengende dag på jobben. For at du kan unne deg alt dette i hagen din og virkelig slappe av der, må utearealet være dyktig designet og dekke dine personlige behov. Du trenger egentlig ikke mye for å oppnå et smart hagedesign. Litt manuell fingerferdighet og fantasi ville være nok. La fantasien ta deg med inn i en kreativ verden og ta med mer romantikk og glitter der. I denne forbindelse vil vi i dag gi deg noen praktiske tips og vise deg DIY -instruksjoner. Du kan finne mange andre hagedesignideer på nettstedet vårt og finne inspirasjon til et flott DIY -prosjekt når som helst.

 Glans og glitter bør ikke mangle i hagen

ideer til hagen vakre lykter krydder stemningen i hagen

Det pleide å være slik: hver gang jeg tok et grundig blikk på hagen min, så den litt uferdig og litt kjedelig ut, selv om den var designet på en helt vanlig måte. Ja, men ingenting flimret og det var ingen glans i det hele tatt. Ingen skinnende gjenstander og ingenting som umiddelbart kunne tiltrekke øyet.

At det var noe som manglet der, noe som introduserer mer romantikk i uteområdet. Derfor bestemte jeg meg for å endre det og gjøre utearealet mitt mer dyktig. Jeg la merke til at veldig små ting ofte har stor sjarm og kan endre det generelle utseendet på hagen. Vi skal snakke om slike utvendige elementer i dag!

Romantiske lykter som dekorasjon i hagen

Jeg synes flimrende lys i mørket er veldig herlig. Disse utstråler mye romantikk som bare smitter alle. Jeg ønsket å kjenne akkurat en så fortryllende teft i hagen min om kvelden. Jeg brettet opp ermene og begynte å jobbe. Fra gamle, ikke lenger brukbare glass, kan fantastiske lanterne tinkeres, som pynter hvert bord i det fri. Til dette formålet kan du bruke syltetøy eller Nutella -krukker, som finnes i alle husholdninger. Du kan deretter male dem og lime dem med glitrende steiner. Du kan få disse i alle håndverksbutikker. Avhengig av dine personlige preferanser, kan du også designe lanternene i vintage stil og dekorere dem med litt kakebånd. Du kan følge de nøyaktige instruksjonene i den vedlagte videoen.

En gammel syltetøyglass kan lett forvandles til en glitrende lykt

ideer til hagen dekorere murkrukker og lage vakre lykter

Tinker vintage dekorasjon for hagen

ideer til hagen lager vakre lykter med murkrukker

Mal stein og gjør dem til iøynefallende

Maling av steiner er en enkel DIY -idé som virkelig appellerer til kreative sinn. Nå foreslår jeg at du pynter steinene med mer glitter og gjør dem til ekte blikkfang. Du bør derfor velge maling og lakk veldig spesifikt og velge interessante sjablonger. Men hvis du ikke trenger en, så brett ut kreativiteten din under utformingen, og du vil lage noe 100% unikt. Du kan hente ytterligere inspirasjon fra de følgende bildene.

Morsomme DIY -ideer gir verdi til hagedesignet

DIY ideer uvanlige ideer for hagedekorasjonen

Søt idé hvordan du maler steinene på en morsom måte

DIY ideer fargerike og morsomme dekorere steinene

Hageinnredningen må være fargerik!

DIY ideer til en morsom hage med fargede steiner

Mal kunstnerisk

DIY ideer til en vakker og fargerik hage

Som om dette var ekte frukt!

DIY ideer morsomme dekorasjonsideer for hagen med steiner

Legg igjen positive meldinger på steinene …

DIY ideer morsomme dekorasjonsideer med steiner som gjør stemningen munter

Frisk dekorasjonside for hagen

DIY ideer med steiner som krydder hagen

Godt tenkt ned til minste detalj

DIY ideer for å male steiner gjøre farget

Vær kreativ!

DIY ideer for å male steiner med bilder av dyr

La fantasien løpe løpsk!

DIY ideer maler fargerike steiner for et muntert humør

Lag en vakker bie

DIY ideer for hagen å male steiner som en bie

Fantastiske ideer for maling av stein

DIY ideer med steiner vakre håndverk ideer for hagen

Mal stein for hagedekorasjonen

DIY ideer male steiner og dekorere hagen

Maling av stein til jul

DIY -ideer for hagen i vintermaling av steiner

Se den vedlagte videoen for en flott opplæring i hvordan du maler stein.

Glitrende hagefigurer forsterker sjarmen til et dyktig designet uteområde

Store hagefigurer eller skulpturer spiller bare en dekorativ rolle utenfor. De er plassert her og der i utendørsområdet med det ene målet å forskjønne det. Ulike materialer kommer i tvil i produksjonen – fra tre til stein og betong til metall. Og hvis du vil ha mer glans og glans ute, så velg hagefigurer som glitter. Enten kjøpt eller laget av deg selv – med glitrende hagefigurer gir du en klar uttalelse om at du liker luksus og vil ha mer romantikk ute. Vanligvis blir hagefigurene dyktig utarbeidet slik at de kan beskrives som ren hagekunst. De skriver seg godt inn i hver hage, utstråler sublim skjønnhet og får hagedesignet ditt til å se stilig og sjarmerende ut.

DIY ideer for den moderne hagen lager vakker hageskulptur av flasker

ideer til hagen lager uvanlige hageskulpturer av servise

ideer til treskulpturen i hagen med et romantisk budskap

DIY -ideer for hagen lager uvanlige skulpturer

Selvfølgelig kan du liste mange flere DIY -ideer for et smart hagedesign som gir mer glitter ute. Blanke planter, blomster står i metallisk glans eller hengende kranser som glitrer om kvelden. Hva du velger er opp til deg. For meg er det viktig å vise at du har mye designfrihet i hagen og at det ikke er grenser for kreativiteten din når det gjelder å lage ting selv! Alt du trenger å gjøre er å ta det første skrittet og gå! Frimodig se på nettstedet vårt, og du vil sikkert finne mange DIY -ideer for ditt smarte hagedesign. Oppdag sjarmen til de små dekorative elementene som introduserer et romantisk notat i hagen og får den til å se unik ut.

Redaksjonen ønsker deg mye moro og en perfekt avslapning ute!

ideer til hagefargede blomsterpotter fungerer som vakre dekorasjoner i hagen

ideer til hagemaleriet blomsterpotter i farger

DIY ideer til hagen kreativ idé hvordan du lager en vakker hageskulptur selv