Merkelige, nyttige DIY -prosjekter for kjæledyr

Få orden på hundens rekreasjonsområde ved å lage en hundeseng av tre selv fra Euro -paller. Kjæledyr og spesielt hunder og katter trenger mer omsorg og kjærlighet, og derfor viser våre håndverksideer seg å være fantastiske gaver til våre kjære.

Bare gi sengen en firkantet form og avslutt den med en myk pute og voila! Hunden din vil ha sitt eget sted å sove for seg selv.

DIY hundesenger i tre laget av Euro -paller

DIY hunderesenger i tre laget av puter i euro -paller

Her skal vi vise deg tre forskjellige typer kjæledyrsenger som utstråler rustikk og visuell interesse. Det du trenger for et prosjekt som dette er noen trepaller, spiker og en hammer. Hvor finner du paller – i bakgården, med naboene og på byggeplassene. Mesteparten av tiden brukes ikke trepallene i det hele tatt, men kastes. Dette er et perfekt alternativ for hobbyisten!

Før du omformer pallene, må du vaske dem først slik at de ser rene og friske ut.

Objektiv og fleksibel på hjul

DIY trehundesenger laget av euro -paller gul sengetøy

Legg rekkverk eller rammer til DIY -hundesengene i tre laget av Euro -paller, slik at hunden føles behagelig og behagelig inne. Legg til to kasteputer for mer komfort.

I tillegg til sengestellet kan du også legge til transporthjul for å forvandle hundesengen til et leketøy for kjæledyr og gi hunden din mer glede.

Du kan gi denne hjemmelagde hundesengen nyttige applikasjoner. Ikke bare fra Euro -paller, men også fra kofferter som du ikke lenger trenger.

innramming

enkle trehundesenger laget av euro -paller enkle

Hvis du ikke har unødvendige, eksisterende materialer for å lage en sengeramme, kan du lage den fra paller som ser rimelige og holdbare ut.

Du kan til og med bruke gamle møbler for en fredelig søvn av hunden din.

Noen DIY -møbler laget av gjenbrukbare paller kan være veldig nyttige og brukbare hvis du omformer dem dyktig og erfaren.

 Utstyrt med sengeramme og hjul

hundesenger i tre laget av europaller grå puter

Puter eller madrasser kommer først når det gjelder komfort og ergonomi. Du kan skape et mykt, vakkert preg med noen puteputer og dyner.

For en visuell effekt og dekorasjon, lag navnelapper og fest dem til hundesengen. For dette formål kan du lage bokstaver av vinyl. Du vil finne et stort utvalg av roller i hver spesialbutikk.

Med ekstra lagringsplass

DIY trehundesenger laget av euro -paller

Ordne trepallene

hundesenger av tre laget av euro-paller

Fest initialene til treplaten

DIY treputer hundesenger laget av euro -paller

Praktisk og rimelig produsert

hundesenger laget av DIY trepaller praktisk

Eget soveområde for hunden

DIY hundesenger i tre laget av pallerammer i euro

Glad svart og hvit design

Den gamle puten fungerer som madrass her

DIY hundesenger i tre laget av euro -paller rosa sengetøy