Origami – den unike kunsten å brette papir fra Japan, har utvilsomt erobret hele verden og fortsetter å være en konstant utfordring for mange nybegynnere, men også for erfarne håndverksfans. Fordi nesten alt kan tukles med, og bare være tomt for papir. Hva med for eksempel å brette origami til jul? Dette er en spesielt billig og spennende affære der ikke bare voksne, men også barn er velkomne til å delta. I dag har vi 5 detaljerte origami -instruksjoner i bilder og videoer klare for deg. Ta deg tid til å se på dem alle og prøv å etterligne den du liker best. Eller kanskje du synes alle 5 er veldig interessante, og du vil gjerne bruke dem til å designe julepynten din?

Origami juleideer som inspirasjon

origami til jul som bretter julenissen rein

Det er ikke for ingenting at vi har valgt disse 5 dekorative elementene, for etter vår mening er de de viktigste i den festlige julepynten og skaper umiddelbart den rette atmosfæren. Å kombinere origami og jul er ikke noe nytt. På nettet finner du mange eksempler på originale julepynt laget ved hjelp av den japanske foldekunsten.

De minimale pengeforbruket, så vel som den kule smartheten til origami gjør det til en populær håndverksteknikk for store og små. Når du bretter origami, følger du presise instruksjoner, men du har alltid muligheten til å eksperimentere – med nye farger, størrelser og teksturer. Den ene etter den andre skapes unike papirkreasjoner som passer til praktisk talt alle mulige anledninger.

Men la oss starte fra begynnelsen!

som tegn origami julehåndverk ideer

Lag origami julestjerner selv

Og hvordan begynte det hele? Med Julestjerne! Vi kjenner den også som adventstjernen og begynner allerede å dekorere vinduene, dørene og veggene våre med den i adventstiden. Julestjerner kan finnes i overflod i forskjellige design på markedene og i dekorative butikker. Men ingenting kan måle seg med følelsen som en hjemmelaget julestjerne gir deg. Tinkered med mye kjærlighet og tålmodighet, utstråler det joie de vivre og kontemplasjon rundt seg selv. Prøv det!

Lag en julestjerne av papir

origami julestjerne tinker ut av papir

Lag origami juleengler på kort tid

En julestjerne blir aldri alene. Skytsengler blir med dem i julen. Heldigvis er disse også veldig enkle og hyggelige å brette som origami. Og hvordan? Du kan finne ut det i videoen nedenfor.

Vi feirer origami -jul med papirets skytsengel

origami jul juleengel lag din egen julepynt i papir

Tinker 3D juletrær tom for papir

Og hva ville julen vært uten juletreet? Det begynte sitt seirende fremskritt på 1700 -tallet og er kjent over hele verden i dag og er dekorert av mange når de feirer jul. Stearinlys og lamper, søtsaker, små engler, stjerner og julekuler henges kjærlig på juletreet hvert år. Det hele avrundes deretter med kunstsnø og glitter.

Små 3D -juletrær kan også lett lages av papir og i forskjellige størrelser og farger. Nedenfor finner du instruksjonene for vakre tredimensjonale origami-lanterner i form av et juletre til jul. Ha det gøy å prøve!

Lag en kontemplativ atmosfære i dine egne fire vegger!

origami juletre tinker ut av papir

Design eventyr som juledekorasjoner

Eventyrlys er rett og slett klassikeren i hver dekorasjon og ikke bare på sommerfesten i hagen, men spesielt på koselige kvelder hjemme når det blir kaldere ute. Adventstiden med sin varme komfort og meditative ro er spesielt egnet for en dekorasjon med eventyrlys. I dag viser vi deg hvordan du kan brette vakre origami eventyrlys eller, bedre sagt, papirlampeskjermer.

En konvensjonell LED -lyskjede blir et fantastisk høydepunkt for juledekorasjon

tinker origami for jul som bretter eventyrlys

Folding origami julenisse

Og nå kan endelig julenissen komme! Hva med søte små julenisser som denne her nede? Ja, vi innrømmer det – oppgaven er litt mer utfordrende enn de fire første origami -ideene. Videoinstruksjonene er veldig detaljerte og veldig enkle å forstå. Så det er absolutt verdt et forsøk.

Ha det gøy å kopiere og feire!

Nicholas laget av papir for avanserte origami -fans

origami julenisse julepapir

Lag enda mindre origami julenisser som gaveetiketter

lag små nicholas av papir origami jul

lag origami julenissen selv av papir

Mye kan fortsatt lages av papir som julepynt

julemann julen engel laget av papir origami jul

Å brette origami til jul er veldig gøy for de minste også

tinker med barn origami jul

Origami juletrær til din DIY -jul

papir juletrær tinker origami jul

Redaksjonen ønsker deg en fredelig og kreativ feiring!

origami julidee juletre gaver

tinker fargerike origami julestjerner

tinker gaveetiketter selv julestjerner origami jul

julestjerner laget av papir origami jul

gaver som pakker origami jul

innpakningspapir origami juleideer papirstjerner

rød julestjerne fra papir lag origami jul selv

julestjerne origami jul laget av papir

julestjerner lager din egen origami -jul

julestjerne origami julideer laget av papir

to 3 d julestjerner tinker origami jul