Halloween krans tinker dør henge hvitt skum

Hold øye med de små jokerne takket være denne øyekransen. For å gjøre det, bestill to eller tre hvite bordtennisballer. Bruk varmt lim på skumkransen. Når kransen er helt dekket, fester du de to improviserte øynene. Vårt tips – det er bedre å henge kransen med en henger i stedet for å pakke den inn med et dekorativt bånd

Med forsiktighet – DIY Halloween krans

Halloween forsiktig gjør krans tinker dør henge gul forsiktighet tape

Overhengende fare! Bruk forsiktighetstape på denne gule og svarte åkransen. En forsiktighetstape vil fullføre utseendet her.

Fanget i nettet

Halloween malt krans tinker dørhengende bilderamme svart

Hvordan finner du ideen til bilderammer som kranser? Hvorfor ikke!? En gammel bilderamme fra et loppemarked og en fargerik spray. Fjern glasset og kunststykket, og bruk snor eller garn for å skape utseendet på edderkoppnettet.

Stor velkomst 

Halloween øyne krans tinker dør henge svart pels

Ta imot gjestene dine med denne vennlige, lodne Halloween -kransen. Her trenger du svart fuskepels, små kuler i forskjellige farger og vampyrtenner av plast. Dekk en skumkransform med fuskepelsen ved å holde endene på plass med T-pinner. På slutten bruker du svarte og hvite blyanter for å legge til en pupill med hull.

Skjelettstil

Halloween dørkrans tinker dørhengebevegelse

Konverter et plastskjelett til en minimalistisk Halloween -krans. Fest beinene til kransformen med wire. For en skummel effekt, vikle skallen rundt kransens underside.

Stilige slanger

Halloween krans tinker dør henge slanger rundt

Lag en slangekrans ved hjelp av hyssing og bøybare slangeleker. Dekk først skumformen med svart tråd og ta tre til fem bøybare, dekkede slangeleker (plast eller gummiaktige stykker vil også fungere. Hodene deres bør plasseres annerledes for å gi deg en følelse av bevegelse.

Krypende dyr

Halloween tinker krans tinker dør feste ovale grener

Ta en oval krans av vinranker og en pose full av plastbugs. De vil legge til farge og interesse for kransen

Lenket fast

Halloween krans tinker dør henge tredør

Frykt for edderkopper

tinker door Halloween krans vedlegg hvit hilsen

Flaggermus

Halloween krans tinker dør henge flaggermus