halloween dekor ideer gresskar ansikt

Kule Halloween dekorasjonsideer laget av gresskar

Selv om Halloween som en tradisjonell festival bare begynner å etablere seg i høst -Tyskland, øker også salget av gresskar i dette landet mange ganger, spesielt i oktober. Imidlertid er det ikke bare spiseklare varianter som Hokkaido eller Butternut som er av interesse for de fleste kjøpere, men også de store, tykke gresskarene der de skumle ansiktene kan hugges så fantastisk.

Et Halloween-gresskar foran din egen inngangsdør skaper ikke bare en grusom, skummel følelse og viser de godteriaktige barna hvor de muligens kan lykkes, men er også en variert dekorasjonside som kan dekorere hver gårdsplass med litt øvelse og litt ferdighet kan.

Med økningen i generell entusiasme for Halloween -festivalen, øker også mengden av forskjellige maler og instruksjoner som nå finnes på nesten hvert hjørne. Mens Halloween-gresskar for det meste ble skåret for hånd, sørger forskjellige instruksjoner, for eksempel de som ble gjort tilgjengelig på kuerbis-schnitzvorlagen.de, ikke bare for at resultatet oppfyller dine egne krav, men også at det er nok kreativitet og Evoke carving-nytelse.

Halloween dekorasjonsideer gjør det selv

halloween dekor ideer carving gresskar

Halloween dekorasjonsideer – Hvordan lage et Halloween -gresskar?

Ved hjelp av en gresskarutskjæringsmal kan de enkelte delene av et gresskar skåret optimalt ut. Men først må gresskaret hules ut. Gresskarfrøene så vel som fruktkjøttet må fjernes i stor grad. Dette er den eneste måten å blant annet forhindre at gresskaret begynner å forme seg for raskt eller at fugler angriper høstdekorasjonene.

For å hule den ut, blir den øvre delen av gresskaret, rundt stilken, skåret opp slik at det senere kan brukes på nytt som et slags lokk. For eksempel, hvis du vil sette et lys i det uthulede gresskaret, sørger lokket for at lyset forblir beskyttet mot vinden.

Halloween dekorasjonsideer – WiUtskjæringsmalen fungerer

Utskjæringsmønsteret består vanligvis av øyne, munn og nese, som kuttes ulikt avhengig av hvilken modell som er valgt. Denne malen skal først skrives ut og deretter klippes ut langs de stiplede linjene. Deretter kan konturene kuttes ut på det tidligere uthulede gresskaret, slik at avstanden kan bestemmes av deg selv. Avhengig av størrelsen på gresskaret, skal munnen, nesen og øynene enten være litt bredere eller litt nærmere hverandre.

Halloween dekorasjon ideer – gresskar utskjæring mal

halloween dekorasjon ideer carving maler

Når malen er trukket på gresskaret, kan selve utskjæringen begynne. En skarp kniv er nødvendig for dette. Dette skjæres nå gjennom gresskaret langs de malte linjene til den kantede delen kan løsnes fra veggen i gresskaret. Det er ikke bare viktig å vise takt, men også tålmodighet og dyktighet. Siden ytterveggene til et gresskar viser seg å være ekstremt robuste og det vanligvis krever mye innsats å skjære gjennom dem, bør spesielt barn aldri skjære gresskar uten tilsyn.

Halloween dekorasjonsideer – Individuelle utsmykninger

Når gresskarflaten er skåret, er det fortsatt god plass til ytterligere dekorasjonsalternativer. For eksempel kan gresskarene ha bart eller parykk, som kan være laget av gammelt stoff eller ullrester. Ulike farger eller falskt blod kan også brukes og gjøre det allerede skumle gresskar -ansiktet til en nyanse mer skummelt.

Men hvis du vil plassere et lys i gresskaret, bør du være forsiktig så det ikke kommer brennbart materiale inn i flammen. Ellers risikerer spesielt de som jobber med hår eller stoffskrap at de tar fyr. Ellers er det imidlertid ingen grenser for fantasien, og det som er gøy når det gjelder gresskarutskjæring er tillatt. Forresten, de ikoniske oransje hodene er ikke bare gode i forhagen, men også i vinduskarmen. Dette gjelder imidlertid bare så lenge gresskaret ikke lukter.