DIY: lag det mest trendy tilbehøret med plexiglass!

Det er kanskje ikke det aller første materialet du tenker på når du tenker på DIY, men plexiglas kan brukes til å lage fantastiske og unike hjemmetilbehør. Har du blitt inspirert av attraktivt, gjennomsiktig tilbehør med et fint, lett utseende på nettet eller i en møbelbutikk? Online der Akryl kutt på bestilling etter mål og slik at du enkelt kan lage tilbehør selv. Ikke bare er dette mye billigere, det er også mye morsommere! På denne måten kan du lage ditt helt eget unike stykke av dette allsidige materialet. I tillegg gir en selvlaget skapelse også en spesielt god gave.

1. Ditt eget unike terrarium

Små planter i stilige minidisplayer er en helt ny trend. Planter trenger ikke en stor, lukket blomsterpotte for å se bra ut i interiøret. Dette gjelder spesielt for de for tiden svært populære luftrensende anleggene. Noen kan til og med leve bare på lufta. Sett ditt eget mini-museum på skrivebordet eller et annet bord og nyt den vakre grønne og friske luften hver dag. Det er spesielt fint når du legger til kobbertoner, som på dette bildet!

Rediger plexiglass Lag ditt eget plexiglass -tilbehørsterrarium

2. Underlegg med ditt eget design

Du kan aldri ha nok coasters! Dessverre finner du ofte bare de samme mønstrene og utskriftene i dekorasjonsbutikker. Med plexiglass, som også kalles Akrylglass kjent, og med litt fantasi kan du enkelt lage dine egne coasters i akkurat de mønstrene og fargene som appellerer mest til deg og som passer perfekt inn i interiøret ditt.

La kreativiteten gå fri, og du kommer garantert til et overraskende og unikt sluttresultat.

Rediger plexiglass Lag ditt eget tilbehør i plexiglass

3. Praktisk (avtale) kalender

Mangler det fortsatt en vegg- eller skrivebordskalender i leiligheten din? Og vil du ha en oppgave på dagen og de kommende ukene tilgjengelig på en kreativ måte? Du kan lage denne tidløse, stilige kalenderen selv på mindre enn en time, og så vil du ha mange år med moro med den. For med riktig penn kan du ta notatene dine månedlig

tørk den av igjen og skriv ned nye gjøremål. DIY for effektiv tidsstyring og også med et stilig utseende for hjemmet ditt.

Rediger plexiglass Lag dine egne plexiglas tilbehørskalendere

4. Unike pengebokser

Sparegris har for lengst sluttet å eksistere bare i form av en rosa gris, som pleide å spise mynter og sedler og som ikke spilte en vesentlig rolle i interiøret. Disse fantastiske sparegris -sparegrisene presenterer skjønnheten i dine (gamle) mynter perfekt! Gjør formålet med sparingen synlig på plexiglasset, og du vil se at du kan nå sparemålene dine dobbelt så raskt. Fordi disse pengekassene er så vakre og går fantastisk sammen, kan du enkelt lage noen få av dem og ordne dem dekorativt på veggen. Lag din egen ekstraordinære sparegris til din neste ferie eller et annet lenge elsket ønske!

Rediger Plexiglas Tilbehør laget av plexiglas gjør deg selv sparer

5. Plastbokser

Disse vakre plastkassene finnes i selv de dyreste designvirksomhetene. Ikke rart, fordi deres uformelle utseende ikke bare gjør dem ekstremt elegante, men de holder også innholdet støvfritt. De kan også brukes til en rekke formål: som et sidebord, en hylle eller en stilig romdeler. Disse boksene passer perfekt til enhver innredningstil. Lag dem selv og legg til litt ekstra glamour i hjemmet ditt. Disse boksene er forøvrig også flotte gaver. Du kommer garantert til å få nye venner med en så kreativ plastboks!

Rediger plexiglass Lag dine egne plexiglas tilbehørskasser

Vil du ha mer informasjon om den beste måten å bearbeide plastark? I dette Blogg finne nyttige artikler.