Laget er bare for barn? Tuller du? Er du seriøs når du sier det! Med dagens håndverksideer for voksne kan du se at alder ikke spiller noen rolle i kreativitet og kreativitet. Men tvert imot. Senere i livet må du til og med implementere mange flere DIY -prosjekter for å slappe av, redusere hverdagens stress eller bare la fantasien løpe løpsk. Etter den lange og vanskelige vinteren, preget av sosial isolasjon og usikkerhet, trenger du det enda mer. Heldigvis er det lett og varmt igjen, og vi kan snart ønske sommeren velkommen. Ta en titt på sommerhåndverksideene fra vårt bildegalleri og la dem inspirere deg. De fleste av dem kan kopieres veldig raskt og enkelt. For mange av dem trengte du enten bare naturlige materialer som drivved, skjell eller steiner, brukte gjenstander eller enkle og rimelige håndverksmaterialer som papir, jute, gips eller tau.

Ha det gøy med kopiering og lykke til! 

tinker ideer for voksne med knapper

Gjenvinning og resirkulering av håndverksideer for voksne

Hvis du lager noe nytt mens du gjør håndverk og sparer ressurser samtidig, føler du deg dobbelt så glad. På den ene siden lager du noe med egne hender og på den andre siden beskytter du miljøet.

I husene våre så vel som på loft og kjellere er det ofte mye håndverksmaterialer og gjenstander som vi lenge har glemt. De venter bare på å bli oppdaget. La oss gi dem en ny sjanse og gjøre dem til herlige vaser, boller, bilderammer, gardiner, lampeskjermer, etc. Knapper er for eksempel gode håndverkselementer. Som små byggeklosser passer de til nesten alt. Med litt lim og riktig teknikk kan de mest fantastiske kreasjonene skapes. Du kan bruke den til stilfullt å dekorere bilderammer eller speil, lage runde eller avlange oppbevaringsbrett ved hjelp av ballonger eller lage hele kunstverk på lerret.

Lag en bolle og lykt av knapper

håndverk ideer for voksne boller laget av knapper

Dekorer speilet med knapper

lage ideer for voksne bilderammer med knapper

Dekorer vaser med eggekartonger på en original måte

håndverk ideer for voksne egg kartong vaser

Lag sommerdekorasjon med gamle lyspærer

Lag ideer for voksne med gamle lyspærer

Lag en ananas lampeskjerm av plast

ananas tinker lampe håndverk ideer for voksne

De gamle jeansbuksene har ikke hatt dagen på lenge

håndverk ideer for voksne gammelt jeanspapir

DIY hengekurv laget av gips – instruksjoner

Leire, gips av paris, kaldt porselen og kreativ betong er noen av de mest populære materialene for mange håndverksentusiaster. Mange håndverksteknikker kan implementeres med dette, og resultatene er i de fleste tilfeller overraskende vakre. Mange kreative DIY -dekorasjoner og tilbehør kan lages ikke bare for hjemmet, men også for hagen. Prøv det selv, for eksempel med denne flotte hengende kurven av gips av paris.

Sukkulenter ser perfekt ut i en slik hengende kurv

Blomsterhengekurver laget av gips for voksne

Du trenger:

 • Kreativ betong eller gips
 • Vann i henhold til materialprodusentens instruksjoner
 • Kniplinger av plast eller tråd
 • Plastbeholdere i forskjellige størrelser
 • Matolje
 • Plastposer eller små planteposer
 • Papirkopper for å holde innsiden hul
 • Toppstrøk for gips eller kreativ betong
 • Klesnål
 • Sisal ledning

Enkle og rimelige materialer for ditt neste DIY -prosjekt 

Håndverksideer for voksne gipshengende kurver

Og det er så enkelt:

 • Legg gips av paris eller betongblanding i en bøtte og tilsett riktig mengde vann. Rør massen med en skje eller med en malemikser på boret ditt.
 • Legg en plantepose i en plastbeholder. Spill med forskjellige former og størrelser. Bekle deretter de svarte planteposene med blonder.

Bruk en svamp for å påføre oljen 

Craft ideer for voksne gips hengende kurver instruksjoner

 • Smør alt sjenerøst med olje – dette vil gjøre det mye lettere å fjerne plasten.
 • Hell blandingen forsiktig i den og trykk papirkoppen i midten. Legg en vekt som en stein inne for å holde den på plass. Bruk klesklyper for å holde toppen på plass.

Sørg for å dekke arbeidsflaten med papir eller nylon 

tinker gips hengende kurver

 • La blandingen tørke i omtrent 24 timer, og fjern deretter forsiktig plastlagene. For ytterligere holdbarhet, legg den i ovnen over natten ved 60 ° C, la den tørke og herde og avslutte med toppstrøk.
 • Fyll små potter med frisk pottejord og planter. Du kan bruke små potter eller kutte frøplantebrett som en gryte i plantemaskinen. Streng dem deretter sammen med en snor.

Din kreative gipsopphengskurv er klar!

originale håndverksideer for voksne gipshengende kurver

Lag ideer for voksne med naturlige materialer

Ikke bare barn elsker å lage håndverk med naturlige materialer. Vi voksne synes også det er veldig hyggelig og nesten meditativt. Den grove eller myke, kalde eller fuktige teksturen av steiner, fjær, treskiver eller grener fascinerer oss hver gang vi bruker dem til å gjennomføre forskjellige DIY -prosjekter. Dette skaper originale hagedekorasjoner, nostalgiske vindklokker og drømmefangere i boho -stil, vakre coasters og mobiler eller hvorfor ikke lampeskjermer og mange fantasifulle objekter som imponerer med sin originalitet.

Bruk naturen som en skattekiste for håndverk

Gjør det selv dekorasjonsideer for voksne fra drivved

Blåskjell er populære håndverksmaterialer med maritim smak

dekorere veggspytt med skjell, håndverksideer for voksne

Runde småstein er spesielt allsidige og ser alltid flotte ut

gabion hjertehåndverk ideer for voksne

Prøv disse ideene for voksne som du likte best. Ta en titt på dem alle igjen og tenk på hvilken av dem du kanskje allerede har de nødvendige materialene klare for.

Vi ønsker deg en flott, kreativ sommer og masse sol og livsglede! 

DIY -ideer for voksen hagedekorasjoner

Vannmelon er ikke bare deilig, den er også veldig populær som et dekorativt motiv 

voksen håndverk ideer diy vannmelon blomsterpotte

Du kan også bruke den til å dekorere dørmatten din 

håndverk ideer for voksen dørmatte

Atmosfæriske vaser, lysekroner og veggdekorasjoner er laget av tomme glassflasker 

lag ideer for voksne med glass og flasker

Og kjenner du allerede macrame -teknikken?? 

håndverk ideer for voksne macrame

håndverk ideer for voksne hjemmeinnredning ideer håndverk ideer for voksne quilling dekorere ideer håndverk ideer for ideer til hageinnredning for voksne voksen håndverk ideer krukker krans håndverk ideer for voksne glassperle dekorasjon ideer håndverksideer for voksne husdekorasjon håndverk ideer for voksne hønsøm Lag ideer for voksne hjerter laget av gips håndverk ideer for voksne lampe ananas tinker av plast Lag håndverksideer for voksne ballonglampe selv håndverksideer for voksne med eggekartong lag ideer for voksne med flaskehett tinker ideer for voksne med støpt harpiks håndverksideer for voksne fruktskål laget av tau lag ideer for voksne, lage quillingskål selv Håndverksideer for voksne som plukker dekorasjonsideer håndverk ideer for voksne bolle laget av tau håndverk ideer for voksne skjerf shoppingposer håndverk ideer for voksne sommer hage dekorasjon håndverk ideer for voksne sommer pinata hagefest tinker ideer for voksne sommer tinkering vaser håndverk ideer for voksne solfangere håndverk ideer for voksne dekorere speil håndverk ideer for voksne jordbær dørstopp voksen håndverk ideer vase fotogave Håndverksideer for voksne dekorer veggspeil med tau og sjøstjerner lage ideer til vinflasker for voksne lag håndverksideer for voksne selv lag dekorasjonsideer selv, lag ideer for voksne Gjør-det-selv-dekorasjonsideer for voksne som lager ananas vennskap bånd håndverk ideer for voksne hage dekorasjon ideer håndverk ideer for voksne med steiner gave emballasje håndverk ideer for voksne sommer originale håndverksideer for voksne sommerhåndverksideer for voksne hjemme Lag solfangere til å lage ideer for voksne speildekorasjonshåndverk ideer for voksne Malestein, hagedekorasjon, håndverksideer for voksne