Leter du etter pallemøbler DIY -ideer for å bygge barneseng selv fra Euro -paller? Christian og jeg (Sari) designer og bygger jevnlig møbler fra Euro -paller for vår DIY upcycling -blogg – Saris Garage. I vårt siste prosjekt bygde vi barnesengen til datteren vår fra paller, som vi gjerne vil presentere for deg i dag. Hvis du er i humør for mer, kan du sjekke ut vår Saris Garage -blogg her Pallemøbler DIY ideer.

Møbler laget av euro -paller for barn – hvilke paller passer?

Riktignok, hvis du hører en barneseng i forbindelse med Euro -paller, er noen foreldre sikkert veldig bekymret for at det kan skade deres eget barns helse. Tross alt blir det transportert forskjellige varer på paller som kan føre til bakteriell forurensning med dem, og absolutt ikke på transportrute sørget for at Euro-pallene ankommer destinasjonen støvfri. Det er nettopp av denne grunn at vi bare bruker nye Euro -paller, som er spesielt laget for konstruksjon av pallemøbler – og leveres direkte fra fabrikken i god emballasje. Selvfølgelig mister pallesengen ideen om upcycling, men barnets helse kommer først uten spørsmål.

Seng laget av paller – siste detalj er det som teller

Så hvis du liker utseendet på møbler laget av Euro -paller så mye som vi gjør og ikke vil klare deg uten det på soverommet ditt, tilbyr de nye pallene trygge alternativer. Skulle du likevel bestemme deg for å bruke brukte paller, som vi definitivt fraråder, spesielt når det gjelder en barneseng laget av paller, må du finne ut hvilke varer som ble transportert på euro -paller og ta hensyn til stemplet. Du kan finne en detaljert oversikt med de viktigste faktaene om Euro -pallene og hva som må observeres raskt på bloggen vår.

Bortsett fra tilstanden til pallene, er det veldig viktig at Euro -pallene slipes grundig fordi vi som sagt snakker om en barneseng her. Hvert av barna vet hvor mye de små elsker å ta på, oppdage og putte i munnen med stor fascinasjon. Av denne grunn er glatte overflater viktige på sengen. Hvis det er for anstrengende for deg å slipe ned 4,5 Euro -paller til barnesengen på egen hånd, kan du bestille slipe Euro -paller, som du også finner på nettstedet vårt.

Barneseng laget av Euro-paller DIY- Saris Garage (4)

Bortsett fra dimensjonene, hva gjør en barneseng til en ekte barneseng??

På samme måte som alle andre barn, elsker datteren vår å si farvel til dagen med historier om sengetid og helst å være omgitt av sine favoritt koseleker og dukker. Av denne grunn var det viktig for oss at barnet ditt hadde god lagringsplass, slik at bøkene og leketøyene hadde sin egen plass når du planla sengen av europaller. Fallbeskyttelsen er selvfølgelig enda viktigere med en barneseng, for som vi alle vet, er de små også ganske aktive når de sover. Strekk alle fire bort, rull deg gjennom hele sengen, legg deg noen ganger med hodet ved foten av sengen. Av denne grunn kom vi på ideen om å gi fallbeskyttelsen en funksjon og tilby flere hyller på begge sider. I fotenden festet vi ganske enkelt to pallbrett tilsvarende.

Selvfølgelig har vi forlatt en åpning for inn- og utreise. Slik at inngangen til den nye pallesengen går greit, bygde vi en liten krakk til datteren vår fra blokkene på Euro -pallene og to brett som vi også fjernet fra pallene.

For å skape enda mer lagringsplass har vi sluppet to skuffer i sengen. For å gjøre dette, hadde vi sponplater kuttet i størrelse i jernvarehandelen, limt det med lim og satt det av i farger. For å gi pallesengen et veldig personlig preg, har vi skrevet navnet på datteren vår som en merkevare med en drivstoffstang på forsiden av barnesengen for å matche pallutseendet.

Barneseng laget av Euro-paller DIY- Saris Garage (6)

Hvilken madrass brukte vi til pallesengen??

Vi klipper selv madrassen til barnesengen fra Euro -paller. En syv-soners kaldskummadrass ble brukt til dette, som var superenkelt å kutte med en skarp kniv. Det var heller ikke noe problem å skaffe seg det riktige laken for barn. For at den lille ikke skal bli skadet i hyllene eller bli sittende fast et sted når han snur frem og tilbake om natten, sydde jeg en sengesnegl. For å gjøre dette sydde jeg stoffstykker og gamle joggebukser sammen og stappet dem med bomullsull slik at de gir myk beskyttelse og lekent representerer den perfekte polstring.

Barneseng laget av Euro-paller DIY- Saris Garage (1)

Vår konklusjon på barnesengen laget av Euro paller DIY

Alt i alt er vi og spesielt datteren vår superfornøyd med sengen, fordi den tilbyr alt som gjør en barneseng til et virkelig velværested. Den lille elsker å være i sengen sin, og hun foretrekker å sove om kveldene. I mellomtiden har hun proppet det lille rommet i fallbeskyttelsen med håndklær og gjort det til sin favoritt dukkeseng. Hvis du har lyst og vil se flere DIY -ideer med Euro -paller, ta en titt på bloggen vår. https://www.sarisgarage.de

Og her kan du også se DIY -videoen:

Barneseng laget av Euro-paller DIY- Saris Garage (3)  Barneseng laget av Euro-paller DIY- Saris Garage (5)