Hvordan ser den ideelle sommer -selfien ut? – Med en blomsterkrans i håret. Det ser så romantisk, svensk, ut som midtsommer – et bilde fra veldig gamle barndomsdager. Blomsterkransen er et av de mest populære Snapchat -filtrene. Virtuelt og broket, det snor seg rundt håret ditt og bringer poesi inn i din selfie. Imidlertid kan det sees at det er en virtuell tinkering. Prøv en hjemmelaget krans! – Kan du ikke? Men det er ikke så vanskelig i det hele tatt.

krans av hår blomsterkrans for hår

Kilde: https://pixabay.com/de/blume-blumenkranz-feier-frühling-3304040/

En krans av blomster fra barndommen

de enkleste blomsterkransvariant er stammen-for-stengelkransen-det håndverket fra barndommen, som tusenfryd eller kløver er vevd inn i en hårkrans. Forutsetningen for dette er at blomstene som brukes må ha en fast, men fleksibel stilk. Du plasserer to blomsterstengler på tvers av hverandre og vikler stilken til den andre blomsten rundt den av den første.

En tredje blomst plasseres under de to første blomstene og stilken med de to første stilkene vridd. På denne måten vokser kransen blomst for blomst og strekker seg i ønsket grad. På slutten festes den med en solid blomsterstilk.

hårringer hårkrans blomsterkranshår

Blomsterkrans på wire

Den andre, mer holdbar blomsterkransvariant er tinkered på wire. Klipp ledningen for å doble omkretsen av hodet ditt. Form ledningen i en sirkulær form, pakk endene rundt hverandre og dekk tråden med blomsterhandler. Blomstene og dekorative greenene er forkortet til fem centimeter.

Delikate blomster med fine stilker kan settes sammen i små buketter. Nå er buketter og enkeltblomster godt festet til trådringen med blomsterhandlerbånd pakket inn tre ganger. Oppmerksomhet: Knytt alltid blomstene i en retning, da blir det ingen hull.

krans av hår med blomster krans av blomster hår

Halve kranser og noe veldig enkelt

Hele blomsterkranser knyttes best med mindre blomster, forklarer en talsmann for Blomsterleveranse fioro.de. Halvkransdesignen, der bare den fremre trådringen er dekket med blomster, er arbeidsbesparende og likevel fotogen. En fin finish blir til hvis du fikser en blomst i begge ender i motsatte retninger.

Hvis instruksjonene som presenteres virker for vanskelige for deg, vil du kanskje like blomsterkronevarianten. For å gjøre dette, klipp en solid, muligens farget papirstrimmel rundt hodet og fest blomstene til den med en dekorativ stripe med maskeringstape.

blomsterkrans selv lag hårkransblomster

Hårspray holder deg frisk

Flettede frisyrer som kombineres med individuelle blomster har en spesielt romantisk effekt.

De enkelte blomstene er festet med hårbånd.

Flotte selfies kan også gjøres med hårkamblomster. Du fester bare blomstene med blomstertråd – i motsetning til kransen kan dette hårpyntet flyttes etter ønske. Alle kransvarianter har en ting til felles: de er dessverre ikke holdbare lenge. Men det er triks for å holde den frisk ut lenger: Sett kransen i kjøleskapet når den ikke er i bruk; spray blomstene lett med hårspray for å bevare dem.

krans av blomster, hår, krans av hår med blomster

Blomsterkrans: listen

Du trenger ikke mye tilbehør til en selvlaget blomsterkrans:

  • Plantetråd for kransrammen
  • tynn blomstertråd for å fikse og knytte buketter
  • Blomsterhandlerbånd
  • muligens bånd til pynt
  • Blomstersaks
  • friske blomster

I prinsippet kan kranser også bindes med kunstige blomster. Hvis du bruker virkelig gode imitasjoner, er en kunstig blomsterkrans ganske dyr. Til slutt kan du fortsatt oppnå den vakreste effekten med friske blomster.

    lag hårkrans selv blomsterkranshår