bygge trapper selv tre buet design

Hvordan bygge en magisk trapp selv

Har du noen gang hørt om en tretrapp? Vi heller ikke. Denne kreative ideen som vi presenterer for deg i dag kommer fra designerne Thor te Kulve og Robert McIntyre. Da de to dro på ferie sammen på Azorene, kunne de ikke se solnedgangen uhindret.

Årsaken var en høy hagemur. Etter en kort idémyldring, kom de på den smarte ideen om å gjøre treet på gårdsplassen til et utsiktstårn. Barndomsminner ble vekket og de svunne dagene fulle av sommerlek og trehus ble merkbart nære igjen.

Først bør du feste basen på en sikker måte

bygg trapper selv diy tretrapper

De nyskapende tretrappene som kom ut av det ble en skikkelig hit. Det er en skapelse som alle enkelt kan montere. Dette modulsystemet er designet på en slik måte at du ikke trenger verktøy i det hele tatt. Trærne er optimalt spart. Du vil ikke bli skadet eller riper. Selve trinnene er laget av lyst bjørketre. Metaldelene er laget av aluminium og gummibåndene og overflatene på trinnene er laget av Neoprene®. Trappen har en elegant, buet spiralform og selvfølgelig rekkverk, som sikrer optimal sikkerhet ved klatring. Til og med barn er på rett sted her.

Selv den lengste trappen starter med det første trinnet

bygge trapper selv tre tretrinn

Ifølge designerne tar det to personer omtrent 3 timer å sette sammen en 7 m høy trapp og bare 30 minutter å demontere den igjen. Med en slik tretrapp kan du oppleve denne nesten eventyrlige verdenen på tretoppen på nært hold. Du kan mate på fuglene og få et helt annet perspektiv ovenfra.

Den ene etter den andre får trappene høyde

Bygg trapper selv trestabile trestegebånd stål

Likte du denne ideen om hvordan du bygger en trapp selv? I dette tilfellet handler det ikke bare om en enkel trapp, men om en uvanlig tretrapp som fortryller med sin elegante, buede form og inviterer deg til å ta en uvanlig spasertur langs trestammen..

Mer informasjon finner du på: CanopyStair

På en eller annen måte fungerer alt bedre for to

bygg trapper selv tretrapper diy

Elegant rekkverk for mer sikkerhet når du klatrer

bygg trapper selv tretrapper tre rekkverk

Trespiralen innskriver seg perfekt i den naturlige designen

bygge din egen trapp buede design tre stålbånd

Du kan også sitte komfortabelt på trinnene

bygg din egen trapp tretrapp svingende tre

Sklisikker takket være neopren

bygg din egen trapp spiraltrapp

Nostalgiske trapper til eventyrriket

bygg din egen trappetre med en buet design