Har du lyst til å bygge en hevet seng av Euro -paller selv i hagen din for sommeren som kommer? Vi har trinnvise instruksjoner for at du selv skal kunne bygge en enkel hevet seng av paller på kort tid. Som du sikkert allerede vet, har en hevet seng en rekke fordeler i forhold til en vanlig grønnsaksflekk. I dette innlegget vil vi vise deg hvor enkelt det er å bygge høyden selv og fordelene med pallemøbler. Du er ikke kjent med de forskjellige jordlagene i et høybed? Her kommer du til våre DIY -instruksjoner for å bygge selv – Høyd seng laget av Euro -paller

Høyd seng laget av paller – hvilke fordeler tilbyr den?

Sommeren er nesten rundt hjørnet, og planen din om å lage en høy seng i år har blitt utsatt igjen og igjen, slik at du trenger en rask siste minutt løsning for prosjektet ditt? Ikke noe problem. Vår høye seng laget av paller kan settes opp veldig raskt og er veldig lett å flytte. Men hva er fordelene med et høybed laget av Euro -paller sammenlignet med en vanlig grønnsaksplaster?

Bygg en hevet seng selv fra Euro -paller (2)

Svaret er faktisk krystallklart. Alle som noen gang har lidd av ryggproblemer eller var gravide vet hvor mye hagearbeid om kvelden kan gjøre livet vanskeligere etter jobb. Med sengen laget av paller trenger du ikke bøye knærne, og du kan konsentrere deg om plantene dine i en sunn holdning.

Euro -paller er ideelle for å bygge en høy seng selv. De kan ikke mugne, er ekstremt robuste, kan sages for å passe og har ikke gjennomgått noen kjemisk behandling, i hvert fall ikke pallene som ble produsert fra 2010 og er merket med HT -stempel.

I tillegg ser det lyse treet i pallemøblene naturlig ut i hagen din. Og nå kommer det! I tillegg til det faktiske området av din høye seng, har du også 24 andre rom der du kan dyrke hagearter, grønnsaker og planter.

Bygg dine egne høybedmaterialer og instruksjoner

Og slik fungerer det! Alt du trenger for å bygge din høye seng fra paller er fire Euro -paller, -Vi har valgt nye Euro -paller for å sikre at ingen giftstoffer kommer inn i vår plantede mat. En stablingsramme, sponplater, ugressfleece, stiftpistol, skruer, batteridrevet bor, forskjellige typer jord og plantene du ønsker. Denne hevede sengen ble ikke bygget til bakken – vi brukte i stedet en stablingsramme, som også fungerer som tilkoblingsdel for alle Euro -paller. Vær forsiktig når du bestiller vedleggsrammen, ettersom rammene er tilgjengelige i forskjellige størrelser.

Vi brukte dimensjonene til standardpallene (120 x 80). I de samme dimensjonene fikk vi et stort sponplater som fungerer som bunnen av stablingsrammen for hevet seng og ble festet rundt med skruer. Hvis du ønsker å fylle den høye sengen til gulvet, kan du bare la gulvet ligge ute og bruke stablingsrammen som en forbindelsesdel for alle Euro -paller.

Bygg en høy seng selv fra Euro -paller (4)

Hvis gulvet sitter fast, kan du bore hull i gulvet med et batteridrevet bor slik at vannet kan renne av senere. Plasser to paller i flukt med hverandre i en 90 ° vinkel, og fest stablingsrammen også i flukt med euro -pallene. Gjør det samme med den tredje pallen på den andre siden. Vi har igjen festet en bjelke under topprammen for å støtte grunnplaten for å gi den ekstra støtte. Hvis alt er på plass, kan du allerede feste den fjerde pallen. Selvfølgelig har sidelommene også smale bunnplater, som du så i størrelse med et stikksag og deretter festet igjen med skruer.

Bygg en høy seng selv fra Euro -paller (3)

Deretter fester du ugressflisen med en stiftemaskin. Og så kan du fylle opp høyden med de passende lagene. Vi brukte totalt fire lag for sengen laget av Euro -paller. Til det første laget trenger du grener, kvister og buskaks, det andre laget var jordmor, det tredje laget kompost og pottejord blandet og for det øverste og dermed siste laget brukte vi hevet bedjord. Du kan lage de samme lagene etter det samme prinsippet, avhengig av hva du vil putte i sidelommene. Når du er ferdig med dette, kan du plante din høybed etter din smak. fullstendig!

Er du interessert i flere pallmøbelprosjekter? Så ta en titt her https://www.palettenmoebel-kaufen.com

Bygg din egen hevet seng av Euro -paller (5)

Bygg en hevet seng selv fra Euro -paller (1)